Fortrolighedspolitik

Privatlivspolitik for børn og forældre

Sidst ændret: 25. maj 2018

Ikrafttrædelsesdato: 25. maj 2018

Denne privatlivspolitik regulerer indsamling af personlige oplysninger om eller i forbindelse med brugen af ​​MovieStarPlanet Group of Games ("MovieStarPlanet").

MovieStarPlanet omfatter MovieStarPlanet, BooniePlanet og BlockStarPlanet.

Ved at oprette en konto eller ved at tilgå eller bruge MovieStarPlanet-spillene, accepterer brugerne at være bundet af denne privatlivspolitik og fremtidige opdateringer.

Denne privatlivspolitik kan ændres fra tid til anden uden varsel og efter MovieStarPlanets eget skøn. Vi vil bestræbe os på at informere alle brugere og deres værger om eventuelle større ændringer i privatlivspolitikken.

Vi informerer om eventuelle opdateringer af privatlivspolitikken på denne side sammen med et tidsstempel.

De oplysninger, vi indsamler

Ved oprettelse af en MovieStarPlanet-konto beder vi dig om at give os følgende personlige oplysninger:

• Et brugernavn
  • Din alder

Senere kan vi bede dig om at give os følgende yderligere oplysninger:

• En e-mailadresse

Hvis brugeren beslutter at foretage mobilkøb, anmoder vi om:

• Et telefonnummer

Ligesom de fleste websteder modtager og gemmer vi visse typer oplysninger, når brugerne besøger webstedet. Oplysningerne, der indsamles, angives nedenfor. Disse oplysninger indsamles kun til beskyttelse af børn og af sikkerhedsmæssige grunde. Oplysningerne deles kun med retshåndhævende myndigheder, der udarbejder den relevante juridiske dokumentation for at anmode om data i forbindelse med børnebeskyttelsesspørgsmål.

• IP-adresse
  • Dato kontoen blev oprettet
  • Chat / skrevet data
  • Login-oplysninger

Til markedsføringsformål indsamler vi følgende oplysninger:

• Domæne / vært
  • Browser
  • Operativsystem
  • Søgemaskine
  • Enhedsmodelnr.
  • Søgetermer
  • Søgninger
  • Geoplacering: land og by

At afsløre personligt identificerbare oplysninger inden for nogen af ​​funktionerne i spillet er imod MovieStarPlanets regler. Forsøg på at dele eller indsamle personlige oplysninger vil blive sanktioneret med advarsler eller midlertidig suspension fra spillet.

Hvordan vi bruger dine personligt identificerbare oplysninger

Vi bruger de tilvejebragte personligt identificerbare oplysninger til at drive, vedligeholde, tilpasse og forbedre funktionerne i spillet. Vi bruger også oplysningerne til sikkerhedsformål og til at kommunikere med brugere til supportformål, for eksempel for at hjælpe brugere med at nulstille adgangskoder.

Offentliggørelse af dine personligt identificerbare oplysninger

MovieStarPlanet sælger ikke personligt identificerbare oplysninger. Vi kan dog videregive oplysninger til tredjepart under følgende omstændigheder:

• Vi kan videregive oplysninger til andre, der yder tjenester til os, for at kunne drive, vedligeholde og forbedre funktionerne på webstedet. De skal acceptere privatlivsbetingelser, der ligner vilkårene i MovieStarPlanets privatlivspolitik.
  • Vi kan videregive oplysninger til andre, hvis vi i god tro mener, at de er nødvendige for at overholde kravene i gældende lovgivning, for at reagere på retskendelse, retslige eller lovmæssige stævninger og informationsanmodninger eller for ellers at overholde lovhåndhævelsesmeddelelser.
  • Vi kan videregive oplysninger til andre, hvis vi mener, at sådanne oplysning er nødvendige eller hensigtsmæssige for at tage forholdsregler mod ansvar eller at håndhæve vores rettigheder, for at beskytte os selv og brugerne mod ulovlig eller fornærmende aktivitet, for at undersøge og forsvare os selv mod krav eller påstande fra tredjemand, for at beskytte webstedets sikkerhed eller integritet eller for at beskytte rettigheder, ejendom eller personlig sikkerhed for MovieStarPlanet, vores brugere eller tredjeparter.

Cookies

MovieStarPlanet kan placere en tekstfil i brugerens computers webbrowser, dette kaldes en "cookie". Cookies indsamler oplysninger, der hjælper os med at blive bedre og med at generere statistikker (som er aggregerede og ikke-personlige), som MovieStarPlanet præsenterer til medlemmer, partnere, sponsorer og andre interessenter.

Links til andre websteder

De spil, vi producerer, kan indeholde links til andre websteder, der ikke kontrolleres af MovieStarPlanet. Når personer bruger eksterne websteder, sker dette under disses privatlivspolitikker og ikke under MovieStarPlanets privatlivspolitik. Brugere bør omhyggeligt gennemgå personoplysningerne for hver websted, inden de giver personlige oplysninger.

I tilfælde af en fusion eller et salg

I tilfælde af, at MovieStarPlanet fusionerer med eller sælges til et andet firma, vil personoplysninger ikke blive offentliggjort eller overført, medmindre andet er beskrevet ovenfor. I tilfælde af, at hele eller en del af MovieStarPlanets virksomhed bliver solgt, enten gennem et salg af aktiver, et salg af aktier, en fusion eller på anden måde, forbeholder MovieStarPlanet sig ret til at overføre eller overdrage hele eller en del af de indsamlede oplysninger på webstedet i forbindelse med et sådant salg.

Datasikkerhed

Datasikkerhed er vigtig for MovieStarPlanet. Fysiske, administrative og tekniske sikkerhedsforanstaltninger er på plads for at sikre sikkerheden og integriteten af ​​de systemer, der bruges til at lagre indsamlede data. Virksomheden kan ikke fuldt ud garantere, at sådanne oplysninger ikke tilgås, ændres eller ødelægges ved brud, omgåelse, fejl eller afbrydelse af sikkerhedsforanstaltningerne. Der træffes alle mulige sikkerhedsforanstaltninger for at undgå denne form for brud.

Træk tilladelsen til at gemme personligt identificerbare oplysninger tilbage

MovieStarPlanet skal opbevare personlige oplysninger om brugere for at give den mest optimale brugeroplevelse og for at kommunikere med brugerne. En bruger kan kun trække denne tilladelse tilbage ved at slette brugerprofilen.