Beskyttelse af børn online

Velkommen til MovieStarPlanet Group of Games' side om beskyttelse af børn online. Vi arbejder engageret på at gøre vores spil MovieStarPlanet, BooniePlanet og BlockStarPlanet til en sjov og sikker oplevelse for alle og på at skabe sikre online spil og sociale netværksmiljøer for børn på mellem otte og femten år.

Et sikkert socialt netværk

MovieStarPlanet Group of Games tilbyder et sikkert sted, hvor børn kan skabe positivt indhold og møde andre børn, samt gøre sig deres formentlig første sociale netværkserfaringer.

Hos MovieStarPlanet går vi ikke på kompromis, når det gælder beskyttelse af børn. Vi bruger følgende sikkerhedsforanstaltninger til at overvåge og moderere alle aspekter af vores spil:

• Automatisk filtrering: Et 24-timers automatiseret indholdsanalyse- og datamanagement-system opfanger upassende opførsel og alarmerer vores uddannede moderatorer.
  • Selvkontrol-systemer: Brugervenligt in-game rapporterings-system sætter børnene i stand til at blokere og anmelde andre brugere.
  • Forældrenes involvering: Relevante informationer og beskyttelse af børn online deles med forældrene.
  • Live moderation: Uddannede moderatorer fører opsyn med spillet, sletter upassende indhold og håndterer rapporteringer fra brugerne professionelt.
  • Eksternt samarbejde: Samarbejde med retshåndhævende myndigheder, NGO'er, lovpligtige agenturer og afdelinger med ansvar for børnebeskyttelse.

Fem sikkerhedssøjler hos MovieStarPlanet

Som et led i vores dedikerede indsats for at beskytte børn online samarbejder vi med lovpligtige børnebeskyttelsesorganisationer og retshåndhævende myndigheder i alle lande, hvor vi er operative.

Vi har i Denmark opbygget et fremragende samarbejde med Red Barnet og Rigspolitiets Nationale Cyber Crime Center (NC3). Klik på linket herunder for at besøge deres hjemmeside og få mere information om, hvordan børn færdes sikkert på internettet.

sikkerchatHvis du ønsker at tale fortroligt med nogen online, kan du besøge denne hjemmeside:

bornetelefonen.dk

Mød MovieStarPlanets Sikkerhedschef

Vernon Jones - Sikkerhedschef

Vores engagerede sikkerhedschef, Vernon Jones, har ansvaret for implementering og tilsyn med vores omfattende børnebeskyttelsestiltag. Vernon, der er uddannet socialrådgiver, har i over tyve år arbejdet med børnevelfærd og sikkerhed hos diverse børnebeskyttelsesagenturer og hos Red Barnet.