MovieStarPlanet Support

Velkommen til MovieStarPlants Help Center, en side fuld af vigtig og brugbar information det hjælper med at besvare de spørgsmål du har om dit yndlingsspil - MovieStarPlanet.

Du finder Help Center på mange forskellige sprog. Venligst vælg dit foretrukne sprog i menuen øverst til højre:

Har du et spørgsmål? Så skal du blot skrive det ind i søgefeltet:

Fandt du ikke hvad du ledte efter?

Så har du måske mere held hvis du ændrer dine søgeord. Har du mistet dit kodeord og vil have det tilbage igen? Så søg på "Glemt kodeord" i stedet for at skrive et spørgsmål. Help Center vil finde den relevante artikel for dig.

Nogle spørgsmål får vi hyppigere end andre.

Venligst se vores Ofte Stillede Spørgsmål:

Hvorfor kan jeg ikke logge på?

Hvorfor kan jeg ikke spille MovieStarPlanet på min computer?

Why didn’t I receive my VIP package after I paid for it?

How do I turn off recurring payments on my account?

How do I get VIP for free?

What should I do if I observe bad behaviour in game?

Hvis du ikke har fundet svaret ved at søge, eller i vores Ofte Stillede Spørgsmål, kan du også kontakte os ved at udfylde denne form.

Vi besvarer din e-mail hurtigst muligt.