Hvordan blokerer jeg, eller fjerner blokering fra, en bruger?

Du kan blokere en bruger hvis du ikke ønsker de skal kontakte dig.

For at blokere en bruger:

  • Klik på deres brugernavn for at se deres profil
  • Klik på "Rapporter dårlig opførsel"

  • Bekræft dit valg ved at klikke på "Blokér":

Den bruger du har blokeret vil ikke længere være i stand til at kontakte dig eller se din Profil.

For at fjerne blokering fra en bruger du tidligere har blokeret:

  • Klik på "Indstillinger" mens du spiller på en computer (tandhjulet øverst til højre)
  • Klik på "Blokerede Bruger", og vælg så brugeren du vil fjerne blokeringen fra:

Derefter vil brugeren som du fjernede blokeringen fra igen kunne skrive til dig og se din profil.

Når du spiller på MovieStarPlanets App, kan du også blokere og fjerne blokeringen fra brugere. Du skal åbne deres profil og klikke på den gule trekant (Anmeld). Så kan du vælge at blokere brugeren:

For at fjerne den blokering skal du åbne brugerens profil igen og klikke på den gule trekant (Anmeld), så kan du fjerne blokeringen og skrive til hinanden igen.

 

 


Følg
Var denne artikel en hjælp?