Vores spil

Velkommen til MovieStarPlanet, BooniePlanet og BlockStarPlanet!

Vores spil bliver udviklet af et hold designere og udviklere, som med hjerte og sjæl interesserer sig for at lave sociale og kreative spil til glæde for dig og for børn over hele verden.

I vores spil kan du udforske forskellige planeter. Så uanset om du drømmer om at blive en STOR movie star, elsker at passe og pleje nuttede dyr eller ønsker at bygge og udforske helt nye verdener, så har vi den rette  planet for dig.

MovieStarPlanet handler om at lave animerede Film og ArtBooks, designe lækkert tøj, som du kan dele med andre og så selvfølgelig at chatte og have det sjovt med dine venner.

I BlockStarPlanet kan du bygge nye verdener og kaste dig ud i laser-ildkampe med andre BlockStars. Eller du foretrækker måske et hurtigt parkour?

BooniePlanet handler om omsorg. Du er kaptajnen, så det er din opgave at værne om din Boonie-familie. Hvad med et spil Påklædning, eller et smut til Boonie Shopping-centret på jagt efter dit næste look?

Du bruger samme brugernavn og password til at logge ind på alle tre spil. På den måde kan du spille et af disse tre meget forskellige spil og stadig have kontakt med dine venner i de andre spil.

Så giv din fantasi frit spil, del dine kreationer med andre, chat med både nye og gamle venner og deltag i alle de sociale og kreative ting, som hvert spil har at byde på.

Kom i gang med alt det sjove ved at klikke på én af knapperne herunder for at vælge det spil, du gerne vil begynde med: