MovieStarPlanet Support

Välkommen till MovieStarPlanet Help Center - ett bibliotek fyllt med användbar information som hjälper dig besvara alla frågor som du kan ha om din kommande favoritplats: MovieStarPlanet.

Vårt Help Center finns på olika språk. Var vänlig välj ett språk uppe i höger hörn:

Har du en fråga? Skriv den helt enkelt i sökfältet:

Hittade du inte det du letade efter?

Du kan bli mer framgångsrik om du söker efter nyckelord. Har du glömt bort ditt lösenord och vill få tillbaka det? Sök då efter "glömt lösenord" istället för att ställa en fråga. Help Centret kommer att hitta en relevant artikel till dig.

Vissa frågor är vanligare än andra.
Var snäll och kika på vår FAQ:

Varför kan jag inte komma åt mitt konto?

Varför kan jag inte spela MovieStarPlanet på min dator?

Varför har jag inte fått mitt VIP-paket efter att jag betalt för det?

Hur stänger jag av återkommande betalningar på mitt konto?

Hur får jag gratis VIP?

Vad ska jag göra om jag sett dåligt beteende i spelet?

Om du inte hittade ett svar på din fråga i vår FAQ, eller andra artiklar som du läst, kan du fråga om mer hjälp genom att använda detta formulär.

Vi hör av oss till dig så snart som möjligt.