Våra Spel

Välkommen till MovieStarPlanet, BooniePlanet, och BlockStarPlanet!

Våra spel utvecklas av ett team av designers och utvecklare med en passion för att skapa sociala och kreativa spel åt dig och barn över hela världen.

I våra spel kan du utforska olika planeter. Så oavsett om du drömmer om att bli en STOR filmstjärna, eller om du vill ta hand om söta djur, eller om du vill bygga och utforska nya världar, så har vi en planet för dig.

★ MovieStarPlanet handlar om att göra animerade filmer och ArtBooks, samt att designa coola kläder som du kan dela med andra, och självklart chatta och ha kul med dina vänner.

★ I BlockStarPlanet kan du bygga nya världar och delta i laserstrider mot andra BlockStars, eller du kanske skulle föredra lite fartfylld parkour?

★ BooniePlanet handlar om att bry sig om andra. Du är kaptenen och måste ta hand om din Boonie-familj. Vad sägs om att spela lite Utklädning, eller ta en tripp till Boonie-varuhuset för att hitta en ny look?

Du kan logga in på alla tre spelen med samma användarnamn och lösenord. Det här låter dig spela tre väldigt olika spel medan du håller kontakten med dina vänner i de andra spelen.

Så släpp lös din kreativitet, dela dina skapelser med andra, chatta med nya och gamla vänner och njut av alla sociala och kreativa funktioner.

För att börja med det roliga, välj spelet du vill spela genom att klicka på en av knapparna nedan: