Hur rapporterar jag en användare?

MovieStarPlanet har ett enkelt rapporteringssystem. Det tar bara ett par klick. Vi uppmuntrar alla att rapportera dåligt beteende.

För att rapportera en användare:

• Klicka på deras användarnamn för att visa deras personliga profil
  • Klicka på "Rapportera dåligt beteende"-knappen:

• Bekräfta ditt val genom att klicka på "Rapportera", välj sedan en kategori och förklara kort varför du rapporterar användaren:

VIKTIGT: Bara för att någon rapporterar dig så betyder det inte att du automatiskt kommer att få en varning eller en blockering.

Var vänlig kom ihåg att bara rapportera användare som faktiskt har brutit mot reglerna på MovieStarPlanet. Rapportera inte användare för att dem inte gett dig en utlovad gåva eller liknande.

För att rapportera otillåtet innehåll (så som ArtBooks eller Filmer), klicka på den gula triangeln och klicka sedan på "Ja".

Du kan läsa om våra regler här.