Vilka är reglerna för MovieStarPlanet?

Vi vill se till att våra spel är roliga och säkra för alla. Det är därför vi ber dig följa dessa enkla regler. Om du bryter mot reglerna kan du få en varning eller få kontot avstängt.

🔑 Ditt lösenord är hemligt

Det är viktigt att du aldrig delar ut ditt lösenord eller konto eller ber andra användare om deras lösenord eller konton, NÅGONSIN! Det spelar ingen roll vad andra användare kanske lovar dig, ge dem aldrig ditt lösenord. Se det som en dagbok som är låst och bara du får läsa!

Läs mer (klicka för att se mer)
  • Dela aldrig ditt lösenord med någon
  • Be aldrig en annan användare om deras lösenord
  • Ge aldrig bort ditt lösenord i utbyte mot ett VIP-medlemskap
  • Dela aldrig ditt konto med andra användare
  • MovieStarPlanets personal kommer aldrig fråga användare om deras lösenord.

🌐 Tips: Hitta på ett starkt lösenord – om du inte vet hur man gör, be en förälder eller målsman om hjälp eller läs den här artikeln. Se till att använda både bokstäver, siffror och symboler för att göra världens säkraste lösenord någonsin.

🛑 Dela aldrig ut personlig information

Dela aldrig ut personlig information som kan avslöja din identitet. Det betyder bland annat information som ditt fullständiga namn, telefonnummer, adress, skola, eller konton på andra sociala medier. MovieStarPlanet/BlockStarPlanet/BooniePlanet kan lägga till spelfunktioner där du frivilligt måste uppge viss information för att delta. Du kan ta bort den här informationen när som helst.

Läs mer (klicka för att se mer)
  • Dela aldrig dina konton på sociala medier som Facebook, Instagram, Kik, Snapchat, Twitter, Skype etc.
  • Dela aldrig ut din adress, e-postadress eller någonting som innehåller ordet “adress”
  • Dela aldrig ut ditt fullständiga namn, telefonnummer eller namnet på din skola
  • Dela aldrig ditt konto med andra användare. När någon lovar dig ett gratis VIP-medlemskap i utbyte mot ditt lösenord så är det någon som försöker lura dig.

📝
Tänk innan du skriver

Håll språket städat och respektera de andra spelarna.

Kom ihåg att när du skriver någonting kommer en annan person att läsa vad du skriver. Att skriva och prata med andra personer online är precis som att prata med dem i verkliga livet.

Läs mer (klicka för att se mer)
  • Håll språket städat och visa respekt.
  • Svär inte och skriv inget sexuellt olämpligt.
  • Använd aldrig rasistiska ord eller hattal, och var aldrig respektlös.
  • Kränkande beteende är aldrig tillåtet.
  • Trakassera aldrig någon och be aldrig andra användare om föremål. Erbjuda inte andra användare föremål, presenter eller priser i utbyte mot någonting.

💢
Inget fusk

Vi tror på att spela rättvist. Att använda bottar, hacking, kedjebrev, låtsas vara personal från MovieStarPlanet/BlockStarPlanet/BooniePlanet, spelmodifikationer eller att trakassera andra spelare för föremål är inte tillåtet.

Läs mer (klicka för att se mer)
  • Fuska aldrig med bottar, hacking eller spelmodifikationer.
  • Dela aldrig fusk, använd aldrig fusk och prata aldrig om hur man fuskar.
  • Dela aldrig kedjebrev eller spam med andra användare.
  • Låtsas aldrig tillhöra personalen på MovieStarPlanet/BlockStarPlanet/BooniePlanet.
  • Försök inte stjäla eller lura andra användare att ge dig sina föremål.

🌐 Tips: En riktig moderator känns igen på moderatorbrickan de har på avataren, som alltid visas.

©️ Upphovsrätt

Du får inte använda bilder och innehåll från MovieStarPlanet/BooniePlanet/BlockStarPlanet utanför spelen och får inte tjäna pengar på vår immateriella egendom. Det är även mot reglerna att göra reklam för produkter eller tjänster utan tillstånd. Allt innehåll tillhör MovieStarPlanets Group of Games.

Läs mer (klicka för att se mer)
  • Du får inte ge bort eller sälja din profil/avatar/användare eller ditt konto
  • Du får inte tjäna pengar på bilder eller innehåll från MovieStarPlanet/BooniePlanet/BlockStarPlanet
  • Bryt inte, eller försök inte bryta, mot några lagar om upphovsrätt
  • Gör aldrig reklam, eller försök inte göra reklam, för produkter eller tjänster i vinstdrivande syfte.

För regler om foton, kolla här

Om du är osäker på reglerna, fråga oss!