Genomgående inloggning

MovieStarPlanet har uppdaterat sin login-ruta på appen!

Visste du om att när du skapar en användare på BooniePlanet, så kan du logga in med samma användarnamn på BlockStarPlanet och MovieStarPlanet?

Du KAN!

Om du redan spelat på MovieStarPlanet, BlockStarPlanet och BooniePlanet på din Mobil/Dator, då kan du starta spelet direkt från login-rutan.
Där kan du se alla dina avatarer som du använt på din mobil/dator.

Lätt som en plätt att logga in och spela utan att komma ihåg ditt exakta användarnamn!

*Ps, du kan även se dina användare från andra domäner:)