MovieStarPlanet ApS:n käyttöehdot

Voimassa alkaen: 25. toukokuuta 2018

Sopimus

Nämä käyttöehdot ovat sopimus MSP EMEA ApS:n, rek.nro 36548061, MovieStarPlanet-peliryhmä ("MovieStarPlanet") ja MovieStarPlanet-tuotteen käyttäjän ("Käyttäjä/Käyttäjät") välillä.

MovieStarPlanet sisältää MovieStarPlanetin, BooniePlanetin, BlockStarPlanetin ja mitkä tahansa muut MovieStarPlanetin kehittämät pelit tai tuotteet.

Hyväksymällä nämä ehdot Käyttäjät suostuvat noudattamaan kaikkia MovieStarPlanetin pelien sääntöjä.

MovieStarPlanet voi muuttaa näitä ehtoja milloin tahansa. Ilmoitamme Käyttäjille, jos teemme niin.

Hyväksymällä nämä ehdot Käyttäjä ymmärtää, että MovieStarPlanetin pelien ja verkkosivustojen käyttöoikeus astuu voimaan välittömästi. Sen vuoksi peruutusoikeus menetetään heti MovieStarPlanet-peleihin rekisteröitymisen yhteydessä.

Kuka saa pelata pelejämme

MovieStarPlanet-pelit on tarkoitettu lähinnä 8–15-vuotiaille Käyttäjille.

MovieStarPlanet ei rohkaise aikuisia (yli 18-vuotiaita) käyttämään sivustoa.

MovieStarPlanet-tekijänoikeus

Kaikki MovieStarPlanet-pelit, verkkosivustot ja mitkä tahansa muut tuotteet ovat yrityksen tekemiä ja MovieStarPlanet ApS:n omistamia.

MovieStarPlanet-verkkosivustot ja -pelit on tehty ainoastaan viihdekäyttöön. Tämä tarkoittaa sitä, että Käyttäjät eivät saa yrittää tienata rahaa MovieStarPlanetin omaisuudella.

MovieStarPlanet antaa Käyttäjille henkilökohtaisen, ei-eksklusiivisen, ei-siirrettävän ja rajoitetun oikeuden ja lisenssin.

Tämä antaa Käyttäjille oikeuden käyttää MovieStarPlanetin verkkosivustoja ja pelata niillä.

Kaikki oikeudet ja pelien sisällöt ovat MovieStarPlanet ApS:n omaisuutta.

Käyttäjät eivät saa käyttää mitään MovieStarPlanet-materiaalia, kuten vaatteita ja tavaroita, logoja, kuvakkeita, taustoja, taustamusiikkia jne. rahan tienaamiseen MovieStarPlanet-pelien ja -verkkosivustojen ulkopuolella.

Tämä tarkoittaa sitä, että käyttäjät eivät saa kopioida, jakaa, myydä, julkaista, lähettää tai muutoin antaa MovieStarPlanetin materiaalia kolmannelle osapuolelle ilman MovieStarPlanetin kirjallista lupaa.

Käyttäjät eivät saa muuttaa, muokata tai korvata mitään verkkosivustolla olevaa materiaalia osittain tai kokonaan.

Yritykset loukata näitä sääntöjä tarkoittavat näiden ehtojen rikkomista. MovieStarPlanetilla on oikeus estää Käyttäjien pääsy, jos sääntöjä on rikottu, ja hakea korvausta.

Käyttäjien luoma sisältö ja muu materiaali

Hyväksymällä nämä ehdot käyttäjät antavat MovieStarPlanetille oikeuden, ilman korvausta, julkaista Käyttäjien luomaa sisältöä ja/tai materiaalia millä tahansa MovieStarPlanetin valitsemalla alustalla.

Tämä tarkoittaa sitä, että Käyttäjät antavat MovieStarPlanetille oikeuden käyttää, kopioida, esittää, jäljentää, näyttää, muokata, integroida, muunnella sekä jakaa luotua sisältöä ja materiaalia sekä kaupalliseen että ei-kaupalliseen käyttöön.

Jäsenyyden keskeytys ja peruutus

MovieStarPlanet pidättää itsellään oikeuden keskeyttää, peruuttaa tai poistaa Käyttäjän jäsenyyden ja sulkea Käyttäjän tilin, jos Käyttäjä rikkoo MovieStarPlanetin sääntöjä tai jos tiliin ei ole kirjauduttu sisään neljän kuukauden aikana.

MovieStarPlanet-pelien säännöt voi lukea täältä

MovieStarPlanet saa jakaa linkkejä muihin verkkosivustoihin tai materiaaleihin peliviestien yhteydessä.

MovieStarPlanet ei ole vastuussa ulkoisten sivustojen tai resurssien turvallisuudessa eikä ole vastuussa mistään sisällöstä, mainoksesta, tuotteesta tai muusta materiaalista kyseisillä sivustoilla tai kyseisissä resursseissa.

MovieStarPlanet ei ota vastuuta mistään vahingosta tai menetyksestä, joka johtuu MovieStarPlanetin tekemien tuotteiden käytöstä tai on yhteydessä siihen. Tämä sisältää mitkä tahansa ulkoiset sivustot, jotka saattavat olla yhteydessä MovieStarPlanetiin.

Myyntiehdot

Kun Käyttäjät ostavat VIP-jäsenyyden, he voivat ostaa erityisiä VIP-digitaalivaatteita, tavaroita, animaatioita jne. (”virtuaaliset tavarat”) pelien sisällä jäsenyyden ajan. VIP-jäsenyys ja StarCoinsit luovitetaan heti, kun maksu on suoritettu ja maksupalveluntarjoaja on ilmoittanut siitä MovieStarPlanetille.
Jos Käyttäjä ei ole saanut VIP-jäsenyyttä tai Diamond-pakettia, hänen tulee ottaa MovieStarPlanetiin yhteyttä täällä.

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron ja voivat muuttua. Käyttäjille kerrotaan kohtuullisessa ajassa kyseisistä muutoksista.

Kaikkia pelinsisäisiä valuuttoja voi käyttää Virtuaalisten tavaroiden ostamiseen MovieStarPlanet-peleissä.

Pelinsisäistä valuuttaa ei voi siirtää toiselle Käyttäjälle. Pelinsisäisellä valuutalla ei ole mitään oikeaa rahallista arvoa.

Käyttäjät voivat antaa toisille Käyttäjille viikon VIP-jäsenyyslahjakortin, kun he ostavat 1 vuoden VIP-jäsenyyden ja/tai Diamond-paketin.

Käyttäjillä ei ole oikeutta saada rahallista korvausta käyttämättömistä StarCoinseista tai muista MovieStarPlanet-pelien sisäisistä valuutoista.

Hyväksymällä nämä ehdot Käyttäjä ymmärtää, että MovieStarPlanet pidättää itsellään oikeuden muuttaa MovieStarPlanet-pelejä sekä hahmojen, tavaroiden, pisteiden ja pelinsisäisten valuuttojen kaikkia osia.

MovieStarPlanet tekee säännöllisesti muutoksia MovieStarPlanet-peleihin. Käyttäjät ymmärtävät, että MovieStarPlanet voi muuttaa ja muuttaa ominaisuuksia, toimintoja tai kykyjä, jotka liittyvät mihin tahansa MovieStarPlanet-pelien osaan tai mihin tahansa Virtuaaliseen tavaraan. Tämä saattaa sisältää Virtuaalisen tavaran arvon, toiminnon tai saatavuuden muuttamisen.

Virtuaalisille tavaroille annetaan rajoitettu lisenssi, joka on näiden ehtojen alainen.
MovieStarPlanet ei lunasta niitä millään summalla, eikä niillä ole mitään rahallista arvoa.

MovieStarPlanet-maksut/-ostot

Jos Käyttäjä on alle 18-vuotias tai ei maksa omia laskujaan, ostosta vastuussa olevan vanhemman tai huoltajan on annettava lupa. Maksukortteja, joita osa alle 18-vuotiaista lapsista saa käyttää, ei hyväksytä MovieStarPlanetissa.

MovieStarPlanetin tuotteita/palveluita käyttäessään Käyttäjä ilmoittaa olevansa joko
(i) alaikäinen, jonka huoltaja on hyväksynyt MovieStarPlanetin käytön, tai
(ii) alaikäinen, joka on saanut luvan vanhemmiltaan.

Ota huomioon, että GDPR:n (yleinen tietosuoja-asetus) myötä EU-jäsenmaissa sovelletaan eri ikärajoja todennettavissa olevalle vanhemmilta saatavalle suostumukselle ostoja tehtäessä.

Kummassakin tapauksessa Käyttäjä vahvistaa, että hänellä on laillinen oikeus tilata MovieStarPlanet-tuotteita tai käyttää omaa rahaansa.

Mikäli MovieStarPlanet-peleissä tehdään laittomia maksuja, maksutavasta riippumatta, Käyttäjän tili poistetaan.
Jos Käyttäjät eivät noudata ehtoja, heidän tilinsä voidaan poistaa ja mitkä tahansa pelinsisäiset valuutat tai muut pelinsisäiset Virtuaaliset tavarat menetetään.

Käyttäjät menettävät myös VIP-jäsenyytensä ja mitkä tahansa muut suoritetut ostot MovieStarPlanet-, BooniePlanet- tai BlockStarPlanet-tilien poiston yhteydessä.

Suojatakseen Käyttäjiä petoksilta ja ylläpitääkseen verkko-ostojen korkeaa suojaustasoa MovieStarPlanet voi suorittaa tarkastuksia.

Tarkastus voi sisältää tietoja, kuten osoitteen ja maksutiedot tuotetta ostettaessa.

Joidenkin VIP-pakettien kohdalla Käyttäjällä on mahdollisuus valita joko yksittäismaksu tai automaattisesti toistuva maksu.

Jos Käyttäjä valitsee automaattiset maksut, jäsenyys uusitaan automaattisesti.

Lisätietoja automaattisten maksujen poistamisesta käytöstä on tässä artikkelissa.

Luottokorttiturvallisuus

MovieStarPlanet hyödyntää kolmannen osapuolen maksuratkaisua eikä tallenna mitään luottokortti- tai pankkitilitietoja. Kaikki luottokortti- ja pankkitilitiedot tallennetaan maksupalveluntarjoajan palveluun salatussa muodossa korkean turvallisuuden konesaleihin, jotka noudattavat yleistä tietosuoja-asetusta (GDPR).

Kaikki maksupalveluntarjoajan suorittama arkaluonteisten tietojen kerääminen ja tallentaminen noudattaa yleisen tietosuoja-asetuksen vaatimuksia ja kaikkia kansainvälisiä turvallisuusstandardeja sekä Tanskan alakohtaisia turvallisuusstandardeja.

Palautukset

Kun MovieStarPlanet-pelissä suoritetaan osto (sisältäen VIP-jäsenyyden, pelinsisäisen valuutan tai muun virtuaalisen tavaran), Käyttäjät luopuvat palautusoikeudestaan.
Poikkeuksia voi esiintyä MovieStarPlanetin harkinnan mukaan.

*Oston riitauttamiseksi ota yhteyttä MovieStarPlanetin tukitiimiin näiden ehtojen lopussa olevien yhteystietojen kautta.

Jatkuvat väärinkäytökset

MovieStarPlanet kunnioittaa muiden immateriaalioikeuksia ja pyytää Käyttäjiä toimimaan samoin. MovieStarPlanetilla on tekijänoikeuslakien kunnioittamista koskeva käytäntö, jonka mukaisesti sääntöjä jatkuvasti rikkovat Käyttäjät poistetaan.

MovieStarPlanet voi poistaa sellaiset Käyttäjät, joiden havaitaan julkaisevan MovieStarPlanet-peleissä muiden henkilöiden omaisuutta olevaa materiaalia ilman oikeuksia, ja saattaa hakea tällaisessa tapauksessa vahingonkorvauksia.

Tilin poistaminen

Jos Käyttäjä suorittaa hyväksymättömän maksun MovieStarPlanetissa, tili poistetaan pysyvästi, maksutavasta huolimatta.
Jos Käyttäjä ei noudata näitä ehtoja, tili voidaan poistaa, ja poiston yhteydessä kaikki mahdolliset pelinsisäiset valuutat ja/tai Virtuaaliset tavarat menetetään.
Jos Käyttäjä poistaa oman tilinsä, Käyttäjä menettää myös tilillä yhä olevat virtuaaliset valuutat.

Vastuun rajoitukset

MovieStarPlanet ApS tuottaa verkkopelejä lapsille.

MovieStarPlanet ei anna minkäänlaisia takuita, sisältäen, niihin kuitenkaan rajoittumatta, takuu häiriöttömästä palvelusta tai pelin virheettömästä toiminnasta.
MovieStarPlanet ei anna takuita pelien käytön lopputuloksesta.

Nämä rajoitukset kuuluvat lainsäädännön soveltamisalaan ja ovat voimassa kaikille vahingoille ja vammoille, joita MovieStarPlanetin käyttö aiheuttaa, sisältäen mitkä tahansa suorat, epäsuorat, liitännäis- ja seurannaisvahingot. MovieStarPlanet ei ole vastuussa vahinkojen korvaamisesta. Tämä on voimassa myös silloin, jos MovieStarPlanetille ilmoitettiin etukäteen tällaisten vahinkojen mahdollisuudesta.

MovieStarPlanet ei ole vastuussa minkään mielipiteen, neuvon tai toteamuksen tarkkuudesta tai luotettavuudesta eikä mistään loukkaavasta, halventavasta, säädyttömästä tai laittomasta julkaisusta tai käytöksestä MovieStarPlanet-peleissä. MovieStarPlanet tai kukaan sen johtajista, työntekijöistä tai edustajista ei missään tilanteessa ole vastuussa mistään tästä johtuvasta menetyksestä tai vahingosta.

MovieStarPlanet ei ole vastuussa viiveistä tai velvollisuuksien täyttämättä jättämisestä, mikäli viive tai täyttämättä jättäminen johtuu tekijöistä, jotka ovat MovieStarPlanetin hallinnan ulkopuolella.

Sovellettava laki ja toimivaltaiset tuomioistuimet

Näitä ehtoja sovelletaan ja tulkitaan Tanskan lakien mukaisesti. Käyttäjät hyväksyvät nimenomaisesti Tanskan tuomioistuinten toimivallan koskien mitä tahansa Käyttäjän ja MovieStarPlanetin välistä riitaa, joka johtuu näistä ehdoista tai koskee niitä. MovieStarPlanet ja Käyttäjät hyväksyvät, että minkä tahansa osapuolten välisen näistä ehdoista johtuvan tai niitä koskevan riidan ainoa toimivaltainen tuomioistuin on Kööpenhaminan oikeus.

Käyttäjän tiedot
Keräämme rajoitetusti tietoa aina, kun Käyttäjä avaa MovieStarPlanet-pelin- tai -verkkosivuston. Tietoja käytetään vilpittömästi käyttökokemuksen parantamiseen. Niitä kerätään myös turvallisuustarkoituksiin ja käytetään markkinointitarkoituksiin. Käytämme Google Analyticsiä ja Google Data Studiota tukitoimintojen parantamiseksi.

Inaktiiviset tilit pelinsisäisillä tiedoilla poistetaan 12 kuukauden jälkeen. Käyttäjä voi poistaa tilinsä milloin tahansa hyödyntämällä pelinsisäistä työkalua. Se johtaa tietojen poistamiseen.
Tietosuojakäytännössämme on lisätietoja keräämistämme tiedoista.

Yhteystiedot

MSP EMEA ApS

Mikado House

Rued Langgaards Vej 8

2300 Copenhagen S

Tanska

Yrityksen rekisterinumero: 36 54 80 61

*Tuen yhteystiedot