Tietosuojaohje

Tietosuojakäytäntö alaikäisille ja heidän vanhemmilleen

Tänään klo 12:20

Viimeksi muokattu: 25. toukokuuta 2018

Voimassa alkaen: 25. toukokuuta 2018

Tämä tietosuojakäytäntö koskee henkilötietojen keräämistä MovieStarPlanet-peliryhmän sisällä tai yhteydessä siihen (”MovieStarPlanet”).

MovieStarPlanet sisältää MovieStarPlanetin, BooniePlanetin ja BlockStarPlanetin.

Luomalla tilin, käynnistämällä MovieStarPlanet-pelin tai pelaamalla MovieStarPlanet-peliä käyttäjät hyväksyvät tämän tietosuojakäytännön ja sen tulevat päivitykset.

Tätä tietosuojakäytäntöä voidaan muuttaa aika ajoin ilman ennakkoilmoitusta ja MovieStarPlanetin yksinomaisen harkinnan mukaan. Pyrimme kertomaan kaikille käyttäjille ja heidän huoltajilleen mistä tahansa tietosuojakäytäntöön tehtävistä suurista muutoksista.

Julkaisemme kaikki tietosuojakäytäntöön tehdyt päivitykset tällä sivulla yhdessä aikaleiman kanssa.

Keräämämme tiedot

MovieStarPlanet-tilin luonnin yhteydessä pyydämme käyttäjiltä seuraavia henkilötietoja:

• Käyttäjätunnus
  • Ikä

Lisäksi saatamme pyytää seuraavia lisätietoja:

• Sähköpostiosoite

Jos käyttäjä haluaa tehdä mobiiliostoja, pyydämme myös seuraavia tietoja:

• Puhelinnumero

Monien muiden verkkosivustojen tapaan vastaanotamme ja tallennamme tietyntyyppisiä tietoja aina, kun käyttäjä käy sivustolla. Keräämämme tiedot on listattu alla. Näitä tietoja kerätään ainoastaan alaikäisen suojaamista ja turvallisuuden takaamista varten. Tietoja jaetaan ainoastaan lainvalvontaviranomaisille, jotka ovat valtuutettuja pyytämään tietoja lastensuojeluasioiden hoitamista varten.

• IP-osoite
  • Tilin luontipäivä
  • Keskustelut / kirjoitetut tiedot
  • Kirjautumistiedot

Keräämme seuraavia tietoja markkinointitarkoituksiin:

• Verkkotunnus/isäntä
  • Selain
  • Käyttöjärjestelmä
  • Hakukone
  • Laitteen mallinro
  • Hakusanat
  • Haut
  • Maantieteellinen sijainti: maa ja postitoimipaikka

Henkilötietojen ilmoittaminen missä tahansa pelinsisäisessä toiminnossa on MovieStarPlanetin sääntöjen vastaista. Yrityksistä jakaa tai kerätä henkilötietoja rangaistaan varoituksin tai väliaikaisin hyllytyksin.

Henkilötietojen käyttö

Käytämme meille luovutettuja henkilötietoja pelin ominaisuuksien tarjoamiseen, ylläpitämiseen, muokkaamiseen ja parantamiseen. Käytämme tietoja myös turvallisuustarkoituksiin ja käyttäjien kanssa kommunikointiin tukiasioissa, esimerkiksi auttaessamme käyttäjiä palauttamaan salasanansa.

Henkilötietojen luovutus

MovieStarPlanet ei myy henkilötietoja. Saatamme kuitenkin luovuttaa tietoja kolmansille osapuolille seuraavissa tilanteissa:

• Saatamme luovuttaa tietoa tahoille, jotka tarjoavat meille palveluita, joiden avulla me voimme tarjota, ylläpitää ja parantaa verkkosivuston ominaisuuksia. Heidän on hyväksyttävä tietosuojaehdot, jotka vastaavat sisällöltään pitkälti MovieStarPlanetin tietosuojakäytäntöä.
  • Saatamme luovuttaa tietoja muille, jos vilpittömästi uskomme, että tietojen luovuttaminen on tarpeen sovellettavien lakien vaatimusten täyttämiseksi, tuomioistuinten määräysten noudattamiseksi, oikeudellisten ja sääntelyyn liittyvien haasteiden noudattamiseksi, tietopyyntöihin vastaamiseksi tai muutoin lakien täytäntöönpanoilmoitusten noudattamiseksi.
  • Saatamme luovuttaa tietoja muille, jos vilpittömästi uskomme, että tietojen luovuttaminen on tarpeen tai sopivaa, niin että me voimme vakuuttaa itsemme vastuun varalta tai käyttää oikeuksiamme; suojataksemme itseämme ja käyttäjiämme laittomuuksilta tai väärinkäytöksiltä; tutkiaksemme kolmannen osapuolen vaatimuksia tai väitteitä ja suojautuaksemme niiltä; suojataksemme verkkosivuston turvallisuutta tai eheyttä; tai suojataksemme MovieStarPlanetin, käyttäjiemme ja kolmansien osapuolten oikeuksia sekä omaisuuden ja henkilöiden turvallisuutta.

Evästeet

MovieStarPlanet saattaa asettaa tekstitiedoston käyttäjän tietokoneen verkkoselaimeen. Tätä tiedostoa kutsutaan evästeeksi. Evästeet keräävät tietoja, joiden avulla me voimme parantaa palveluamme ja luoda tilastotietoja (joita käytetään koostetussa ja ei-henkilökohtaisessa muodossa), joita MovieStarPlanet esittää jäsenille, kumppaneille, sponsoreilla ja muille sidosryhmille.

Linkit muille verkkosivustoille

Tuottamissamme peleissä voi olla linkkejä muille verkkosivustoille, jotka eivät ole MovieStarPlanetin hallinnassa. Kun käyttäjät käyttävät ulkoisia verkkosivustoja, käyttö tapahtuu kyseisen sivuston tietosuojakäytännön mukaisesti, ei MovieStarPlanetin tietosuojakäytännön. Käyttäjien tulee tutustua kunkin verkkosivuston tietosuojakäytäntöön huolellisesti ennen minkään henkilötiedon luovuttamista.

Fuusio tai myynti

Mikäli MovieStarPlanet fuusioituu toisen yrityksen kanssa tai myydään toiselle yritykselle, henkilötietoja ei luovuteta tai siirretä, paitsi yllä mainituissa tilanteissa. Kuitenkin, mikäli osia MovieStarPlanetin liiketoiminnasta tai koko liiketoiminta myydään, joko omaisuuserien myynnin, osuuksien myynnin, fuusion tai muun kautta, MovieStarPlanet pidättää itsellään oikeuden siirtää tai luovuttaa kaikki tai osan verkkosivustolla kerätyistä tiedoista myynnin yhteydessä.

Tietosuoja

Tietosuoja on MovieStarPlanetille tärkeää. Käytämme fyysisiä, hallinnollisia ja teknisiä suojausmenetelmiä. Niiden avulla voimme varmistaa kerättyjen tietojen tallentamiseen käytettyjen järjestelmien turvallisuuden ja eheyden. Yritys ei voi täysin taata, että näitä tietoja ei avata, muuteta tai tuhota tietomurron, suojausten kiertämisen, vian tai suojausmenetelmien häiriön yhteydessä. Tämänkaltaisten tilanteiden välttämiseksi suoritamme kaikki mahdolliset suojaustoimenpiteet.

Henkilötietojen tallentamisen hyväksymisen peruutus

MovieStarPlanetin on tallennettava henkilötietoja, jotta se voi tarjota parasta mahdollista käyttökokemusta ja kommunikoida käyttäjien kanssa. Käyttäjä voi peruuttaa suostumuksensa tietojen käyttöön ainoastaan poistamalla käyttäjäprofiilinsa.