MovieStarPlanetin asiakastuki

Tervetuloa MovieStarPlanetin asiakastukeen, kirjastoon, mistä löydät runsaasti hyödyllistä tietoa ja vastauksia kysymyksiisi, jotka liittyvät suosikkipaikkaasi - MovieStarPlanetiin.

Asiakastukemme toimii monilla eri kielillä. Voit valita itsellesi sopivan kielen oikeasta yläkulmasta:

Onko sinulla kysymys mielessä? Voit vain kirjoittaa kysymyksesi hakukenttään:

Etkö löytänyt sitä mitä olit etsimässä?

Saatat onnistua paremmin, jos etsit hakusanoilla. Hukkasitko salasanasi ja haluat sen takaisin? Kokeile siinä tapauksessa hakua "Salasana kadonnut", kysymyksesi sijaan. Asiakastuesta löytyy vastaus ongelmaasi.

Jotkut kysymykset ovat yleisempiä kuin toiset.

Tarkista nämä usein kysytyt kysymykset:

Miksi en pysty käyttämään käyttäjätiliäni?

Miksi en pysty pelaamaan MovieStarPlanetia tietokoneellani?

Miksi en saanut VIP -pakettiani, vaikka maksoin sen?

Kuinka poistan automaattisesti uusiutuvan maksun käyttäjätililtäni?

Kuinka saan ilmaisen VIP -jäsenyyden?

Mitä minun pitäisi tehdä, jos huomaan ikävää käytöstä pelissä?

Jos et löytänyt vastausta kysymykseesi usein kysytyistä kysymyksistä tai muista asiakastuen artikkeleistä, voit ottaa meihin yhteyttä täällä yhteystietolomakkeella.

Palaamme asiaan mahdollisimman pian.