Mitkä ovat MovieStarPlanetan säännöt?

Haluamme varmistaa, että pelimme ovat kivoja ja turvallisia kaikille. Sen vuoksi pyydämme sinua noudattamaan seuraavia yksinkertaisia sääntöjä. Jos rikot sääntöjä, saatat saada varoituksen tai tilisi voidaan hyllyttää.

🔑Salasanasi on salainen

On tärkeää, että et ikinä kerro salasanaasi/tilitietojasi muille tai pyydä toisen käyttäjän salasanaa/tilitietoja. IKINÄ! Huolimatta siitä, mitä toinen käyttäjä on saattanut sinulle luvata, älä luovuta salasanaasi. Se on tarkoitettu vain sinun silmillesi!

Lue lisää (napsauta)
  • Älä ikinä kerro salasanaasi muille
  • Älä ikinä pyydä toisen käyttäjän salasanaa
  • Älä ikinä luovuta salasanaasi vaihdossa VIP-jäsenyyteen
  • Älä ikinä jaa tilitietojasi muiden käyttäjien kanssa
  • MovieStarPlanet-henkilökunta ei koskaan pyydä käyttäjiltä salasanoja.

🌐 Vinkki:
Luo vahva salasana. Jos et tiedä miten, pyydä vanhemmaltasi/huoltajaltasi apua tai lue tämä artikkeli. Käytä kirjaimia, numeroita ja symboleja. Siten voit luoda erittäin turvallisen salasanan.

🛑 Älä koskaan kerro henkilötietojasi muille

Älä koskaan jaa henkilötietoja, jotka saattavat paljastaa henkilöllisyytesi. Tällaisia tietoja ovat muun muassa koko nimesi, puhelinnumerosi, kotiosoitteesi, koulusi tai muut sosiaalisen median tilisi.

MovieStarPlanet/MovieStarPlanet2/BlockStarPlanet/BooniePlanet voi lisätä pelinsisäisiä ominaisuuksia, joihin osallistuminen edellyttää tiettyjen tietojen vapaaehtoista antamista. Voit milloin tahansa poistaa nämä tiedot.

Lue lisää (napsauta)
  • Älä koskaan kerro sosiaalisen median tilitietojasi muille, kuten Facebookin, Instagramin, Kikin, Snapchatin, Twitterin tai Skypen tietoja
  • Älä koskaan jaa kotiosoitettasi, sähköpostiosoitettasi tai mitään muuta asiaa, joka sisältää sanan ”osoite”
  • Älä koskaan kerro koko nimeäsi, puhelinnumeroasi tai kouluasi
  • Älä ikinä jaa tilitietojasi muiden käyttäjien kanssa. Jos joku lupaa sinulle VIP-jäsenyyden maksutta salasanaasi vastaan, kyseinen henkilö on huijari.

📝 Mieti ennen kirjoittamista

Käytä kaunista kieltä ja ole kunnioittava muita pelaajia kohtaan.
Muista, että kun kirjoitat jotakin, joku toinen lukee kirjoittamasi asiat.

Kirjoittaminen muille ihmisille ja puhuminen muiden ihmisten kanssa verkossa vastaa puhumista heille kasvotusten.

Lue lisää (napsauta)
  • Käytä kaunista kieltä ja ole kunnioittava.
  • Älä ikinä kiroile tai kirjoita seksuaalisesti sopimattomia asioita.
  • Älä ikinä käytä rasistista kieltä, vihapuhetta tai epäkunnioittavaa kieltä.
  • Sopimatonta käytöstä ei suvaita.
  • Älä ikinä häiritse tai ärsytä muita käyttäjiä tai pyydä heiltä tavaroita. Älä tarjoa muille pelaajille tavaroita, lahjoja tai palkintoja vaihdossa johonkin muuhun.

💢 Huijaamista ei sallita

Uskomme reiluun peliin. Huijausbottien, hackien, ketjukirjeiden ja pelimuunnosten käyttö, MovieStarPlanetin/MovieStarPlanetin 2/BlockStarPlanetin/BooniePlanetin henkilökunnaksi tekeytyminen ja muiden käyttäjien häiritseminen tavaroiden saamiseksi on kielletty.

Lue lisää (napsauta)
  • Älä ikinä huijaa käyttämällä botteja, hakceja tai pelimuunnoksia.
  • Älä ikinä jaa tai käytä huijauskoodeja äläkä keskustele huijaamistavoista.
  • Älä ikinä jaa ketjukirjeitä tai lähetä roskapostia muille käyttäjille.
  • Älä ikinä tekeydy MovieStarPlanetin/MovieStarPlanetin 2/BlockStarPlanetin/BooniePlanetin henkilökunnan jäseneksi.
  • Älä yritä varastaa tai huijata tavaroita muilta käyttäjiltä.

🌐 Vinkki: Oikean moderaattorin voi tunnistaa avatarissa aina näkyvästä moderaattorimerkistä.

©️ Tekijänoikeus

Et saa käyttää MovieStarPlanetin/MovieStarPlanetin 2/BooniePlanetin/BlockStarPlanetin kuvitusta ja sisältöä pelien ulkopuolella. Et saa yrittää tienata rahaa immateriaalioikeuksiemme alaisella sisällöllä. On myös sääntöjen vastaista mainostaa tuotteita tai palveluita ilman lupaa. Kaikki sisällöt ovat MovieStarPlanet-peliryhmän omaisuutta.

Lue lisää (napsauta)
  • Et saa antaa tai myydä profiiliasi/avatariasi/tiliäsi/käyttäjääsi
  • Et saa yrittää tienata rahaa MovieStarPlanetin/MovieStarPlanetin 2/BooniePlanetin/BlockStarPlanetin kuvilla ja sisällöllä.
  • Älä riko tai yritä rikkoa mitään tekijänoikeuslakia
  • Älä ikinä mainosta tai yritä mainostaa tuotteita tai palveluita, joilla on kaupallista arvoa.

Valokuvasäännöt on ilmoitettu täällä

Jos jokin sääntö on epäselvä, kysy meiltä!