Meidän pelit

Tervetuloa MovieStarPlanetiin, BooniePlanetiin ja BlockStarPlanetiin!

Meidän pelit on kehittänyt ryhmä suunnittelijoita ja kehittäjiä, joiden intohimona on tehdä sosiaalisia ja luovia pelejä sinun ja kaikkien muiden lasten nautittavaksi.

Meidän peleissä voit tutkia erilaisia planeettoja. Mikäli haluat olla ISO elokuvatähti, pidät söpöjen lemmikkien hoivaamisesta tai haluat rakentaa ja tutkia uusia maailmoja, meillä on planeetta juuri sinulle.

MovieStarPlanet on animoitujen elokuvien ja ArtBookien tekemistä, kavereiden kanssa jaettavien mahtavien vaatteiden suunnittelemista ja tietysti chattailua ja hauskanpitoa kavereiden kanssa.

BlockStarPlanetella voit rakentaa uusia maailmoja ja taistella lasereilla toisten BlockStars kanssa, tai ehkä sinä haluatkin ottaa nopean kierroksen parkouria?

BooniePlanet on hoitamista. Sinä olet Boonie -perheen kapteeni ja sinun tehtävänäsi on pitää siitä huolta. Miksi et kokeilisi pukeutumispeliä tai mene ostoskeskukseen etsimään uusia vaatteita?

Voit kirjautua sisään kaikkiin kolmeen peliin samalla käyttäjänimellä ja salasanalla. Näin voit pelata kolmea hyvinkin erilaista peliä, mutta samalla pysyä yhteydessä ystäviisi, jotka pelaavat jotain toista näistä peleistä.

Joten päästä luovuutesi valloilleen, jaa teoksiasi, keskustele uusien ja vanhojen kavereiden kanssa sekä nauti pelien tarjoamista sosiaalisista ja luovista toiminnoista.

Valitse yksi painike alhaalla olevista vaihtoehdoista ja voit aloittaa hauskanpidon: