MovieStarPlanet kan lastes ned gratis på datamaskinen din

MovieStarPlanet kan lastes ned gratis på datamaskinen din. Akkurat som du laster ned en app til telefonen din eller nettbrettet ditt.

Du trenger bare å klikke påDOWN_NO.JPG-knappen på framsiden og følge veiledningen for å installere spillet på datamaskinen din.

Du kan også finne instruksjonene her:

Klikk på «last ned»-knappen
MSP-spillet begynner å laste ned
Klikk for å aktivere filen du lastet ned. Den gule pilen peker på den.

Du finner den også på datamaskinen din i mappen som heter «Nedlastinger»

1. Klikk på «Ja» når Windows spør deg om du vil kjøre denne filen
  2. Klikk på «Installer» når installasjonsprogrammet åpnes

Fullfør installeringen

Hvis MovieStarPlanet ikke starter med en gang, kan du lete etter MovieStarPlanet-ikonet icon_MSP.JPG på skrivebordet ditt og dobbeltklikke på det.

Neste gang du vil spille MovieStarPlanet skal du bare dobbeltklikke på ikonet på skrivebordet ditt.

Det er ingen grunn til å laste det ned på nytt eller starte nettlesere og aktivere Flash 🎉