MovieStarPlanet Support

Velkommen til MovieStarPlanet Hjelpesenter, et bibliotek av nyttig informasjon som vil hjelpe deg med svar på alle spørsmål du har om din favoritt plass - MovieStarPlanet.

Vårt Hjelpesenter eksisterer på ulike språk. Vennligst velg det språket du foretrekker lengst opp i høyre hjørne:

Har du et spørsmål? Forsøk bare å skrive ditt spørsmål der man søker:

Fant du ikke hva du leter etter?

Du har kanskje mer lykke om du søker etter søkeord. Har du mistet ditt passord og vil ha det tilbake? Søk da på "mistet passord" i stedenfor å spørre et spørsmål. Hjelpesenteret vil finne aktuell informasjon til deg.

Noen spørsmål er mer vanlige enn andre:

Vennligst se disse Ofte Spurte Spørsmål:

Hvorfor har jeg ikke tilgang til min konto?

• Hva gjør jeg om noen har stjelt min konto?
  • Jeg har mottatt en advarsel eller blokkering - hvorfor?

Hvorfor kan jeg ikke spille MovieStarPlanet på min datamaskin?

•  Hvorfor har jeg ikke tilgang til spillet? Har jeg tekniske problem?
  • Jeg har fått et låsenummer - hvorfor?

Hvorfor fikk jeg ikke min VIP pakke etter at jeg betalte for den?

• Hvorfor mangler min VIP?

Hvordan stenger jeg av automatisk betaling på min konto?

• Hva er automatisk betaling?

Hvordan får jeg gratis VIP?

• Hvordan får man gratis VIP?

Hva skal jeg gjøre om jeg har sett dårlig oppførsel i spillet?

Hvis du ikke fant ditt svar på ditt spørsmål i denne FAQ eller andre artikler du har lest, kan du nå oss med å bruke denne kontakt form.

Vi vil vende tilbake til deg så fort som mulig.