Hvilke er reglene til MovieStarPlanet?

Målet er å sikre at spillene våre er morsomme og trygge for alle. Du må derfor følge disse enkle reglene. Hvis du bryter reglene risikerer du å få en advarsel eller at kontoen din blir suspendert.

🔑 Passordet ditt er hemmelig

Det er viktig at du ALDRI deler passordet / kontoen din med andre eller spør noen om denne informasjonen! Du må aldri gi en annen bruker passordet ditt, uansett hva denne personen lover deg. Kontoen er den hemmelige dagboken din, som bare du har tilgang til!

Finn ut mer (trykk for å finne ut mer)
  • Du må aldri dele passordet ditt.
  • Du må aldri spørre en annen bruker om vedkommendes passord.
  • Du må aldri gi bort passordet ditt i bytte mot et VIP-medlemskap.
  • Du må aldri dele kontoen din med andre brukere.
  • De som jobber for MovieStarPlanet ber aldri brukerne om å opplyse om passordene sine.

🌐 Råd:
Lag et passord som er vanskelig å gjette. Hvis du er usikker på hvordan, kan du be en voksen/verge om hjelp. De tryggeste passordene inneholder bokstaver, tall, og symboler.

🛑 Aldri del personlig informasjon

Du må aldri dele personlig informasjon som kan avsløre hvem du er. Eksempler er hele navnet ditt, telefonnummeret, bostedsadressen, hvilken skole du går på eller andre kontoer du har på sosiale medier.

MovieStarPlanet/MovieStarPlanet2/BlockStarPlanet/BooniePlanet kan tilføye funksjoner i spillet hvor det kan hende du må gi bort noe informasjon frivillig hvis du ønsker å delta i spillene. Disse opplysningene kan du hele tiden fjerne.

Finn ut mer (trykk for å finne ut mer)
  • Du må aldri dele kontoer på sosiale medier som bl.a. Facebook, Instagram, Kik, Snapchat, Twitter og Skype.
  • Du må aldri dele hvor du bor eller e-postadressen din. Ordet «adresse» er også bannlyst på siden vår-
  • Du må aldri dele hele navnet ditt, telefonnummeret ditt eller hvilken skole du går på.
  • Du må aldri dele kontoen din med andre brukere. Det er bare personer som prøver å lure deg som lover deg VIP-medlemskapet hvis du gir bort passordet til kontoen din.

📝Tenk før du skriver

Skriv et normalt språk og vis andre spillere respekt.
Husk at det er et annet menneske som leser det du skriver.
Det å prate med andre mennesker på nettet er akkurat det samme som å prate med dem i det virkelige livet.

Finn ut mer (trykk for å finne ut mer)
  • Skriv et normalt språk og vis andre respekt.
  • Du må aldri banne eller skrive om sex.
  • Du må aldri bruke rasistisk språk eller snakke nedsettende til/om andre.
  • Bøllete oppførsel tolereres aldri.
  • Du kan ikke trakassere eller irritere andre brukere eller be om ting. Du må aldri tilby andre spillere ting, gaver eller premier i bytte mot noe.

💢 Juksing er strengt forbudt

Vi tror på et rettferdig spill. Det er derfor strengt forbudt å bruke jukseroboter, kjedebrev, hacking eller utgi seg for å representere MovieStarPlanet/MovieStarPlanet2/BlockStarPlanet/BooniePlanet. Det er heller ikke lov å trakassere andre brukere for å be om ting i spillet.

Finn ut mer (trykk for å finne ut mer)
  • Du må aldri jukse ved å bruke roboter, hackinger eller spillendringer.
  • Du må aldri dele eller bruke juksekoder. Du kan heller ikke prate om dette i chatten.
  • Du må aldri dele kjedebrev eller sende mange meldinger (spamme) til andre brukere.
  • Du må aldri utgi deg for å jobbe for MovieStarPlanet/MovieStarPlanet2/BlockStarPlanet/BooniePlanet.
  • Du må aldri stjele eller lure gjenstander fra andre brukere.

🌐 Råd: En ekte moderator har et moderator-merke som hele tiden er synlig på avataren.

©️ Opphavsrett

Du kan ikke bruke MovieStarPlanet/MovieStarPlanet2/BooniePlanet/BlockStarPlanet-kunstverk og innhold utenfor spillene og du kan ikke tjene penger på den intellektuelle eiendommen vår. Det strider også mot reglene å annonsere for produkter eller tjenester uten tillatelse. Alt innholdet tilhører MovieStarPlanet-gruppen.

Finn ut mer (trykk for å finne ut mer)
  • Du kan ikke gi bort/eller selge profilen/avataren/kontoen/brukeren din.
  • Du kan ikke tjene penger på bilder og innhold som tilhører MovieStarPlanet/MovieStarPlanet2/BooniePlanet/BlockStarPlanet.
  • Du kan ikke bryte eller forsøke å bryte eventuelle opphavsrettslover.
  • Du må aldri annonsere eller prøve å annonsere for produkter eller tjenester som har kommersiell interesse.

Her finner du bildereglene

Du må gjerne spørre oss hvis reglene er litt uklare!