De komende weken passen we wat dingen aan

Misschien ervaar je al meer problemen dan normaal. We voeren bij al onze spellen de nodige reparaties en updates uit en blijven dat de komende weken doen.

Als je een probleem tegenkomt, kun je het beste uitloggen uit het spel en opnieuw inloggen. Als het nog steeds niet werkt, sluit dan je browser of app en start deze opnieuw op.

Mogelijk hebben we de server aangepast. Dan moet je het spel verversen.

Onze excuses voor het ongemak.
We lossen de problemen die optreden zo snel mogelijk op.

Bedankt voor je begrip.