Je kan MovieStarPlanet downloaden op je desktop

Je kan MovieStarPlanet downloaden op je desktop (computer). Net als een app die je op je telefoon of tablet downloadt.

Het enige wat je hoeft te doen om de game op je computer te installeren is op de knopimage__38_.png op de frontpage drukken en de instructies volgen.

Je kan de instructies ook hier vinden:
Klik op de knop 'downloaden'

De game MSP wordt gedownload
Klik om het gedownloade bestand te activeren. De gele pijl wijst ernaar.

Je vindt het ook op je computer in de map 'Downloads'

1. Klik op 'Ja' wanneer Windows je vraagt of je dit bestand wil openen
  2. Klik op 'Installeren' wanneer het installatieprogramma opent

Voltooi de installatie

Als MovieStarPlanet niet meteen start, zoek het MovieStarPlanet-pictogramicon_MSP.JPG dan op je bureaublad en dubbelklik erop.

Dubbelklik de volgende keer ook op het pictogram op je bureaublad om MovieStarPlanet te spelen.

Je hoeft het niet opnieuw te downloaden of een browser te starten en Flash te activeren 🎉