Wat zijn Animaties?

Bij acteren draait alles om lichaamstaal. Om een succesvolle Movie Star te worden, gebruik je animaties om hoop verschillende emoties te tonen.

De animaties worden meestal gebruikt in Movies en ArtBooks, maar je kunt animaties ook gebruiken tijdens het schrijven van een status update, in een Chat room of wanneer je de kamer van een vriend bezoekt.

Gelukkig voor jou hebben wij een hoop verschillende animaties. Je kunt ze terugvinden in het Shopping gedeelte.

Hier kun je animaties terugvinden die je Movie Star laten springen, thee drinken, schilderen, voetbal spelen en nog veel meer.

Vergeet niet dat sommige Animaties alleen gekocht kunnen worden door VIP-leden door gebruik te maken van Diamonds.

Zodra je een animatie hebt gekozen, zal deze in het preview scherm aan de rechter kant van het scherm afspelen:

Als je hierna de animatie wilt kopen, klik je op de roze “Koop” knop rechtsonderin het scherm:

Heb je de animatie waar je naar op zoek bent niet gevonden? Probeer dan om door alle verschillende categorieën te browsen om de animatie waar je naar op zoek bent sneller te vinden.

Aan de linker kant kun je animaties sorteren op:

• Nieuw: Hier kun je de nieuwste animaties terugvinden
  • Top: De meest populaire animaties worden hier weergeven
  • Vrienden: op deze manier kun je zien wat je vrienden recent hebben gekocht

Aan de rechter kant kun je animaties sorteren op:

• Dieren & Huisdieren
  • Feest & Fashion
  • Sportief
  • Wild & Gek
  • Liefde & Emotie
  • Standaard
  • Actern & Dansen
  • Poses
  • Fun & Cool
  • Vechten

De Animatie shop is ook beschikbaar als je gebruik maakt van onze App. Om de shop te bezoeken tik je op “Shopping” and dan “Animaties”.