How to get free VIP?

MovieStarPlanet is een super gave game en we willen dat je hier zoveel mogelijk van kunt genieten. We begrijpen dat het verleidelijk is om de trucjes te proberen die andere movie stars verzinnen om gratis VIP aan te bieden. Het is echter tijd om voor eens en altijd een einde te maken aan deze geruchten.

Het is makkelijk: je kunt alleen gratis VIP worden door een competitie in Movie Town te winnen.

Je kunt GEEN VIP worden door je wachtwoord of email adres te wijzigen.

Je kunt GEEN VIP worden door je account te delen met een andere movie star die zegt dat hij/zij je vip kan maken.

Je kunt GEEN VIP worden via websites die beloven je VIP te maken als je jouw gebruikersnaam of wachtwoord weggeeft.

Je kunt GEEN VIP worden door je te registreren op websites die beloven dat je VIP lid wordt als je een programma download op je apparaat.

Je kunt GEEN VIP worden door gebruik te maken van externe software die je movie star aanpast.

Veel Movie Stars hebben hebben geprobeerd om gratis VIP te krijgen met de bovengenoemde methodes. We willen je laten weten dat dit geen van hen is gelukt.

We willen je laten weten dat alle movie stars op MOvieStarPlanet die VIP zijn, dit alleen zijn geworden door VIP pakketten te kopen of door een Wekelijkse Competitie te winnen. Iedereen die claimt dat ze VIP zijn geworden door iets anders te claimen... die vertellen niet de waarheid en moeten worden gerapporteerd!

Vergeet niet dat als je een movie star's advies volgt om gratis VIP te worden, het mogelijk is dat je jouw account verliest. We willen zeker niet dat dit gebeurd en raden je aan dit artikel te lezen, zodat je nooit de toegang tot je account verliest en zolang mogelijk van je MovieStarPlanet avontuur kunt blijven genieten.