Wat zijn kado's?

We houden er allemaal van om kado's te ontvangen. Wist je dat je kado's kan geven aan andere movie stars? Het is een leuke manier om iemand te laten weten dat je hem of haar waardeert.

Als je een ander movie star een kado wilt geven, als je op een computer speelt, klik je op de movie star's Profiel en daarna op de “Geef kado” optie:

Hierna selecteer je welk voorwerp je aan de movie star wilt geven:

Zodra je hebt gekozen welk voorwerp je als kado wilt geven, klik je op “Geef Kado” in de rechter bovenhoek:

Dat was het al! De movie star zal nu jouw kado in het “Mijn Kado's” gedeelte van hun Profiel. Het is hetzelfde gedeelte waar jij ook kunt zien of andere movie stars je een kado hebben verzonden. Als je dit wilt inzien, kun je dat doen via “Mijn Kado's” op je profiel pagina.

Hier kun je alle ontvangen kado's terugvinden die andere movie stars aan je hebben verzonden. Klik op de kleurvolle pakjes die je in het “Mijn Kado's” tabblad ziet:

Je kunt nu langs alle kado's gaan (gegeven en ontvangen) door te wisselen tussen “onvtangen” en  “gegeven” en je kunt hier ook zien welke voorwerpen je op je verlanglijstje hebt gezet.

En om het nog cooler te maken, kun je nu ook kado's geven als je gebruik maakt van de app! Om dit te doen, klik je eerst op “Fame & Fortune”, en hierna op “Mijn Kado's”:

Om iemand een kado te geven als je de app gebruikt, klik je op het violette kado icoontje in de rechter bovenhoek en selecteer je veen vriend. hierna kies je het voorwerp dat je wilt geven.

Er zijn veel coole voorwerpen in onze Shops die je aan je vrienden kunt geven. Iedereen ontvangt graag een verassing!