MovieStarPlanet Support

Welkom bij het MovieStarPlanet Help Center, een bibliotheek vol met nuttige informatie die jou helpt al je vragen te beantwoorden over jouw favoriete spel - MovieStarPlanet.

Ons Help Center bestaat in verschillende talen. Rechts bovenin kun je de taal selecteren die jouw voorkeur heeft:

Have a question? Simply type your question in the search bar:

Niet gevonden waar je naar op zoek bent?

Het is mogelijk makkelijker om te vinden wat je zoekt als je gebruik maakt van zoektermen. Ben je jouw wachtwoord verloren en wil je dit terug? Zoek dan op “wachtwoord vergeten”, in plaats van een vraag te stellen. Het Help Center zal hierop automatisch het relevante artikel er voor je bij zoeken.

Sommige vragen worden vaker gesteld dan andere.

Zie hier de Meest Gestelde Vragen:

Waarom kan ik niet inloggen op mijn account?

Waarom kan ik geen MovieStarPlanet spelen op mijn computer?

Waarom heb ik mijn VIP pakket niet ontvangen na mijn betaling?

Hoe schakel ik terugkerende betalingen uit?

Hoe krijg ik gratis VIP?

Wat moet ik doen als ik zie dat andere spelers zich misdragen?

Als je het antwoord op je vraag niet in onze veelgestelde vragen, of de andere artikelen die je hebt gelezen hebt teruggevonden, kun je contact met ons opnemen via dit contact formulier.

We zullen hierop zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.