Wat zijn de regels van MovieStarPlanet?

We willen ervoor zorgen dat onze games leuk en veilig zijn voor iedereen. Daarom moet je deze eenvoudige regels volgen. Als je de regels overtreedt, ontvang je misschien een waarschuwing of je account kan worden opgeschort.

🔑 Je wachtwoord is geheim

Het is belangrijk dat je nooit je wachtwoord / account deelt en NOOIT een andere gebruiker om zijn of haar wachtwoord / account vraagt! Wat een andere gebruiker je ook heeft beloofd, geef hem je wachtwoord niet. Beeld je in dat het een dagboek is, achter slot en grendel en alleen voor jou bestemd!

Meer informatie (klik voor meer)
  • Deel nooit je wachtwoord
  • Vraag een andere gebruiker nooit om zijn wachtwoord
  • Geef nooit je wachtwoord in ruil voor VIP-lidmaatschap
  • Deel je account nooit met andere gebruikers
  • MovieStarPlanet-personeel vraagt gebruikers nooit om hun wachtwoorden.

🌐 Tip: Maak een sterk wachtwoord aan - als je niet weet hoe je dat moet doen, vraag het aan een ouder / voogd of lees dit artikel voor hulp. Gebruik absoluut letters, nummers en tekens om het beste en meest superveilige wachtwoord ooit te maken.

🛑 Deel nooit persoonlijke informatie

Deel nooit persoonlijke informatie die je identiteit kan blootgeven, waaronder informatie zoals je volledige naam, telefoonnummer, woonadres, school of andere social media-accounts.

MovieStarPlanet / BlockStarPlanet / BooniePlanet kunnen in-game-features toevoegen waarbij je voor deelname bepaalde informatie op vrijwillige basis moet verstrekken. Je kunt deze informatie op elk gewenst moment verwijderen.

Meer informatie (klik voor meer)
  • Deel nooit je social media-accounts zoals Facebook, Instagram, Kik, Snapchat, Twitter, Skype etc.
  • Deel nooit je woonadres, e-mailadres of iets anders dat het woord (adres) bevat
  • Deel nooit je volledige naam, telefoonnummer of school.
  • Deel je account nooit met andere gebruikers. Als iemand je gratis VIP belooft in ruil voor je wachtwoord, is het iemand die je op probeert te lichten.

📝
Denk na voordat je schrijft

Gebruik fatsoenlijke taal en respecteer je medespelers.
Vergeet niet dat wanneer je iets schrijft, iemand anders leest wat je hebt geschreven.
Online schrijven en praten met andere mensen is net als in het echte leven met ze praten.

Meer informatie (klik voor meer)
  • Gebruik fatsoenlijke en respectvolle taal.
  • Vloek nooit en schrijf geen ongepaste seksuele dingen.
  • Gebruik nooit racistische taal, haat zaaiende uitspraken en wees niet respectloos.
  • Beledigend gedrag is nooit toegestaan.
  • Val nooit andere gebruikers lastig, irriteer ze niet en vraag ze nooit om items. Geef geen items, geschenken of prijzen aan andere gebruikers in ruil voor iets anders.

💢
Valsspelen is niet toegestaan

Wij geloven in eerlijk spel. Het gebruik van cheatbots, hacks, kettingbrieven, het imiteren van MovieStarPlanet / BlockStarPlanet / Boonie Planet-personeel, game-modifiers of het lastigvallen van andere gebruikers voor items is niet toegestaan.

Meer informatie (klik voor meer)
  • Cheat nooit met bots, hacks of game-modifiers.
  • Deel nooit cheats, gebruik geen cheats en praat niet over hoe je vals kan spelen.
  • Deel nooit kettingbrieven en spam andere gebruikers niet.
  • Imiteer nooit een MovieStarPlanet / BlockStarPlanet / BooniePlanet-personeelslid
  • Probeer geen items van andere gebruikers te krijgen door te stelen of door ze te misleiden.

🌐 Tip: Een echte moderator kan worden herkend door een moderatorbadge op de avatar, die altijd wordt weergegeven.

©️ Auteursrecht

Je mag de kunstwerken en inhoud van MovieStarPlanet / BooniePlanet / BlockStarPlanet niet buiten de games gebruiken en je mag geen geld verdienen aan onze intellectuele eigendommen. Het is ook tegen de regels om zonder toestemming producten of diensten te adverteren. Alle inhoud is het eigendom van MovieStarPlanet group of games.

Meer informatie (klik voor meer)
  • Je mag je profiel / avatar / account / gebruiker niet weggeven of verkopen
  • Je mag geen inkomsten genereren met MovieStarPlanet- / BooniePlanet- / BlockStarPlanet-afbeeldingen & -inhoud
  • Maak geen inbreuk op auteursrechtwetten en doe er geen poging toe
  • Maak nooit reclame voor producten of diensten met commercieel belang en doe er geen poging toe.

De fotoregels kun je hier lezen

Als er iets onduidelijk is over de regels, vraag het ons gewoon!