Ik ben mijn wachtwoord vergeten - wat kan ik doen?

Krijg je een bericht dat je wachtwoord niet klopt? Als dit het geval is, maak je dan geen zorgen! Je account is waarschijnlijk veilig en zoals je het hebt achtergelaten.

Begin met het bevestigen dat je met het juiste domein bent verbonden. MovieStarPlanet heeft verschillende domeinen voor elk land. Om te verbinden met NL, ga dan alsjeblieft naar MovieStarPlanet.nl vanaf een computer, of selecteer de juiste vlag als je de App gebruikt.

Als je met het juiste domein bent verbonden en nog steeds niet kan inloggen, kun je jouw wachtwoord terughalen door op "Wachtwoord Vergeten?" te kliken op de voorpagina als je op een computer speelt. Hierna is het belangrijk om niet te vergeten om in je inbox te kijken! Hier zul je een bericht van MovieStarPlanet terugvinden waarmee je een nieuw wachtwoord kunt instellen.

Als je geen e-mail adres aan je account hebt verbonden, of geen toegang tot het e-mail adres dat aan je account is verbonden hebt, zul je ons een bericht moeten sturen.

Vergeet niet om de volgende gegevens mee te sturen:

• De gebruikersnaam en het level van de gebruiker die je probeert terug te krijgen
  • Een MSP aankoopbewijs (of ander document) voor een aankoop die je op deze gebruiker hebt gedaan.

We raden je aan om een volwassene hierbij om hulp te vragen. Ze zullen ervoor zorgen dat je alle gegevens hebt die je nodig hebt.

Mocht je nog verdere ondersteuning nodig hebben, kun je ons hier contacteren.