När öppnar MovieStarPlanet 2 i mitt land?

Vi jobbar med ljusets hastighet för att kunna öppna i så många länder så snabbt vi kan.
Däremot kan vi inte ge några löften om lanseringsdatum. Logga in på MovieStarPlanet regelbundet för att följa utvecklingen av MovieStarPlanet 2 och bli en av de första att få veta lanseringsdatumet.

Vi kommer även att hålla dig uppdaterad om när det kan förbeställas från din appbutik. En förbeställd app kommer automatiskt att laddas ner till din enhet så fort den blir tillgänglig i ditt land. På det viset blir du en av de första att få appen. Kolla MovieStarPlanet regelbundet för fler nyheter.