× Info! Du kommer att uppleva några problem i våra spel under de kommande veckorna på grund av nödvändiga justeringar och uppdateringar. Läs mer om det (här)!

Vad är MovieStarPlanet 2?

MovieStarPlanet 2 är den senaste planeten i vårt universum. Spelet utvecklas just nu, vilket innebär att det inte är färdigt än! Det är därför du kan se ordet ""BETA"" på logotypen.

Men oroa dig inte! Det gamla vanliga MovieStarPlanet försvinner inte, så du kan fortsätta spela det även om du loggar in och prövar MovieStarPlanet 2 ibland.

Det kommer att ta ett tag innan vi har gett MovieStarPlanet 2 alla funktioner vi drömmer om, så ha lite tålamod och häng med oss på resan!

Status, oktober 2019
För närvarande är det inte tillgängligt för spelare än. Vi håller dig uppdaterad om utvecklingen här och på MovieStarPlanet.