Hur man tillåter Flash för att spela MovieStarPlanet

Har du problem med att spela MovieStarPlanet även om du redan har laddat ner flash?

Det är möjligt att din flash-spelare är blockerad i din webbläsare.

Så här tillåter du flashspelaren:

Jag klickarplay-now-button.png och en popup visas? (Klicka mig!)

download.jpg  Chrome

Eftersom MovieStarPlanet är ett Flash-spel måste du tillåta Flash innan du kan logga in. Så klicka på "allow" (Tillåt) i popup-fönstret - så kan du logga in eller skapa ett konto.

Jag klickar play-now-button.png men ingenting händer? ( Klicka mig!)

download.jpg  Chrome

Troligtvis försöker du starta MovieStarPlanet, men download.jpgchrome blockerar flash.
(Det finns två sätt att aktivera flash. De båda förklaras nedan.)

För att aktivera flash igen:

1. Kopiera den här meningen till adressfältet på en ny webbläsarflik
    chrome://settings/content/flash

2. Klicka på den lilla bollen i inställningsfönstret så att det blir blått.

3. Om det finns några papperskorgar under BLOCK, klicka på dem för att få dem att försvinna.

4. Flash bör nu vara aktiverat, så att du kan gå tillbaka till MovieStarPlanet och klicka play-now-button.png igen!

Alternativt så kan du:

1. Gå tillbaka till MovieStarPlanet
  2. Klicka på det lilla låset i det övre vänstra hörnet av adressfältetmceclip0.png
  3. I den popup som öppnas, hitta Flash och ändrar till Tillåtallow2.gif
  4. MovieStarPlanet borde starta automatiskt!

Jag klickar play-now-button.png men det funkar fortfarande inte? (Klicka mig!)

Chrome

I sällsynta fall är din webbläsare download.jpg inställd att inte uppdatera plugins automatiskt. Om Flash inte är uppdaterad så är det möjligt att din webbläsare inte tillåter att flash används. Du kan kontrollera vilken version av flash du har genom att kopiera denna meningen nedan till en ny webbläsarflik och hitta Flash i listan

<chrome://components/>

Din flash version borde vara: 32.0.0.238

Om din Flash-version inte är uppdaterad kan du uppdatera den enligt guiden på denna webbplats

https://get3.adobe.com/flashplayer/update/plugin/

Alternativt så kan du även ladda hem MSP!
Så här gör du!

1. Gå till MovieStarPlanet and klicka på ladda ner download__1_.png
  2. Klicka på <MovieStarPlanetAppName> .exe-filen i det nedre vänstra hörnet. Den gula pilen pekar på den.

Du kan också hitta den på din dator i mappen som heter "Nedladdningar"

1. Klicka på Ja när du uppmanas av Windows om du vill köra den här filen
  2. När installationsprogrammet öppnas klickar du påden för att installera MSP

Om MovieStarPlanet inte startar direkt bör du hitta MovieStarPlanet Ikonen mceclip6.png  på ditt skrivbord. Dubbel klicka den.

Nästa gång du vill spela MovieStarPlanet , dubbelklickar du bara på ikonen på skrivbordet. Det finns inget behov att ladda ner det igen eller starta webbläsare och aktivera Flash.

Med vänliga hälsningar MovieStarPlanet teamet