Villkor för återkommande betalningar

Om du väljer återkommande betalning kommer vi att förnya ditt VIP-medlemskap automatiskt när det upphör, om din betalningsmetod stödjer återkommande betalningar

Ditt VIP-medlemskap kommer att förnyas med samma medlemspaket som det du ursprungligen köpte - T.ex. ditt medlemskap förnyas med 1 månad om du från början köpt 1 månads medlemskap. Antalet saker som följer med paketet kan variera. Ditt medlemskap förnyas automatiskt tills det avbryts. Du kan när som helst avbryta återkommande betalning av ditt VIP-medlemskap genom att logga in på MovieStarPlanet med respektive användare och klicka på "Inställningar" i det övre hörgra hörnet, välj "Mina Betalningar" och sedan "Inaktivera återkommande betalning"

Om en återkommande betalning misslyckas på grund av ett transaktionsfel - dvs. ett utgånget eller ogiltigt kreditkort - kommer vi att stänga av återkommande betalningar för denna användaren och du måste köpa ett nytt VIP-medlemskap manuellt.

Om du vill ändra betalningsmetod som används för återkommande betalning, måste du först inaktivera enligt ovan och därefter köpa ett nytt medlemskap och välja "återkommande betalning" och din nya betalningsmetod.

När den återkommande betalningen av ditt medlemskap har behandlats skickar vi ett email med kvitto till den emailadress du angivit, inklusive transaktionsdatum, det totala priset, medlemskapstyp och längd.