Får jag sälja mitt konto?

Det korta svaret är: Nej.

Det hade varit en överträdelse av MovieStarPlanets användarvillkor.

Vi har en väldigt strikt policy när det kommer till att sälja MovieStarPlanet-konton. Kontot kommer att låsas permanent om du försöker göra det.

Det finns många anledningar till att vi ger en permanent låsning när det kommer till att sälja konton.

Det är en juridisk överträdelse att utnyttja MovieStarPlanets intellektuella tillgångar för finansiell vinst. Det är också en säkerhetsrisk, då köparen riskerar att bli scammad. Det innebär att köparen varken får det köpta kontot (för att vi låser det) och att de förlorar pengar på att försöka köpa kontot.

Kom ihåg att läsa våra regler och användarvillkor samt vår integritetspolicy som innehåller mer information angående det här ämnet.