Hur får jag förälders tillstånd?

När du går med i MovieStarPlanets fantastiska community och är under 13 år gammal när du försöker använda en social funktion, kommer du att bli ombedd att fylla i din förälders e-postadress.

När du fyller i deras e-postadress så får de ett mail där de kan ge dig tillstånd och en förfrågan om att logga in på Centret för Föräldrakontroll. Där kan de hjälpa dig att hantera dina konton och tillstånd tills dess att du uppfyller ålderskraven.