Vad innebär GDPR (Dataskyddsförordningen) och COPPA för MSP?

På MovieStarPlanet har vi alltid varit väldigt fokuserade på att följa de regler och förordningar i olika länder.

GDPR (Dataskyddsförordningen) & COPPA är inga undantag.

Vi förstår också att det finns många barn som verkligen älskar våra spel och att det kan hjälpa dem växa online.

Underåriga användare kan spela MovieStarPlanet, fast några sociala funktioner är otillgängliga för dessa användare.

Ingen panik! Titta här om hur man får en förälders godkännande.

Följande funktioner är otillgängliga:

YouTube
Chattrummen
Forumet
Fotofunktionen
ArtBooks
Filmer

Du kan fortfarande skapa Filmer och ArtBooks, dock utan text och du kan gå in i Chattrummen och Forumet men du kan inte medverka utan förälders tillstånd.