Hur använder jag Centralen för Föräldrakontroll?

Har ditt barn registrerat sig för något av MovieStarPlanets spel?
I så fall kommer de att bli tillfrågade deras ålder när de försöker använda våra sociala funktioner.

Om de är minderåriga så kommer de bli uppmanade att fylla i e-mailadressen till en förälder/målsman.

Du kommer få ett e-mail med begäran att samtycka och blir då inbjuden till att registrera dig till vår Central för Föräldrakontroll.

Kryssa i samtyckesrutan och slutför sedan registreringen av ditt Föräldrakontroll-konto.

Välkommen till Centralen för Föräldrakontroll!

Centralen för Föräldrakontroll tillåter dig att övervaka ditt barns tillstånd och konton.

Lösenordsåterställning
Hantera tillstånd för de olika sociala funktionerna på spelen
Hantera den designerade e-mailen
Översikt över alla konton som skapats för MovieStarPlanets spel