Vad är Centralen för Föräldrakontroll?

Kära förälder!

Vi är glada att informera dig om vår Central för Föräldrakontroll!

Barn är väldigt aktiva i olika communitys online. MovieStarPlanet har byggt en Central för Föräldrakontroll som gör det lättare för dig att följa ditt barns resa och utveckling online.

Du kan hålla ett öga på alla konton som ditt barn har skapat inom våra spel. Vi hoppas att du finner denna funktion användbar.

Centralen för Föräldrakontroll gör det möjligt för dig att bestämma vilka funktioner som ditt barn ska ha tillgång till i våra spel. Eller finnas där för dem om de förlorar sitt lösenord och behöver en återställning.

Här är några funktioner som finns i Centralen för Föräldrakontroll:

Lösenordsåterställning
Hantera tillstånd för de olika sociala funktionerna i våra spel
Hantera den designerade e-mailadressen
Översikt över samtliga konton skapade i MovieStarPlanets olika spel

Välkommen till MovieStarPlanets Central för Föräldrakontroll!