Varför kan jag inte använda Fotofunktionen?

Om du är under 13 år måste du ha dina föräldrars tillåtelse att använda den här funktionen.

För att låsa upp dessa funktioner måste du antingen vara 13 eller fråga dina föräldrar om tillåtelse.

Hitta mer information om hur man gör för att få förälders tillstånd här.

Notera att bilderna som laddas upp via ditt konto före 25e maj 2018 inte kommer tas bort. Du kommer dock inte ha tillgång eller se dessa bilder tills du blir 13.

Läs mer om GDPR (Dataskyddsförordningen) här och hur det påverkar MovieStarPlanet här