× Info! Du kommer att uppleva några problem i våra spel under de kommande veckorna på grund av nödvändiga justeringar och uppdateringar. Läs mer om det (här)!

Varför har jag inte tillgång till YouTube?

Om du är underårig så har du inte tillgång till YouTube-funktionen.

INGEN PANIK! :)

Allt du behöver göra är att fråga dina föräldrar om tillåtelse! Så lätt är det! Prata först med föräldern/föräldrarna om det och fyll därefter i deras e-mailadress i FUNKTION LÅST rutan som poppar upp.

När de har tagit emot mailet kan de ge dig tillåtelse samt gå med i Centralen för Föräldrakontroll!
Läs mer om Centralen för Föräldrakontroll här.
Du hittar mer information angående Föräldrakontrollerna här.