Varför har jag inte tillgång till YouTube?

Om du är underårig så har du inte tillgång till YouTube-funktionen.

INGEN PANIK! :)

Allt du behöver göra är att fråga dina föräldrar om tillåtelse! Så lätt är det! Prata först med föräldern/föräldrarna om det och fyll därefter i deras e-mailadress i FUNKTION LÅST rutan som poppar upp.

När de har tagit emot mailet kan de ge dig tillåtelse samt gå med i Centralen för Föräldrakontroll!
Läs mer om Centralen för Föräldrakontroll här.
Du hittar mer information angående Föräldrakontrollerna här.