Varför frågar vi om din ålder?

Vi är tvungna enligt GDPR (Dataskyddsförordningen) och COPPA att fråga om din ålder.

Vad är GDPR (Dataskyddsförordningen)?
GDPR står för General Data Protection Regulation. Det är en förordning i EU lagarna för integritet och -dataskydd för alla individer inom Europeiska Unionen.

Vad är COPPA?
COPPA är Children's Online Privacy Protection Act, en lag skapad för att skydda integriteten för barn under 13. Förordningen godkändes av USAs kongress 1998 och trädde i kraft april 2000. COPPA hanteras av Federal Trade Commission (FTC, Federala Handelskommittén)

Vissa funktioner på alla våra spel inom MovieStarPlanet kommer vara begränsade för dig. Det är därför vi måste fråga om din ålder.
Om du är under (13) kommer din tillgång till våra sociala funktioner på spelen vara begränsade tills du inte längre är underårig eller tills du fått dina föräldrars tillstånd.

Du kommer fortfarande kunna spela våra spel om du är under 13 men med vissa restriktioner.

Restriktionerna är listade här.
Om du får dina föräldrars tillstånd så kan du spela med tillgång till alla sociala funktioner på våra spel.

Intressanta artiklar:

Hur får man föräldrars tillstånd
Funktioner som är begränsade
Varför har jag inte tillgång till YouTube?
Varför kan jag inte använda Foto-funktionen?