Hur löser jag in ett Presentkort?

1. Logga in på ditt MovieStarPlanet konto
  2. Klicka på "Inställningar"-knappen högst upp i höger hörn
  3. Klicka på "Lös in presentkortskod"-knappen
  4. Skriv in koden på ditt Presentkort och klicka på "Hämta kod"

Viktig information om Presentkort

• Presentkort kan inte bytas in mot riktiga pengar
  • Presentkort kan bara lösas in en gång
  • Koden på Presentkortet gäller endast för det medlemskap som det är till för. När koden en gång lösts in, kommer VIP-medlemskapet ta slut för den period koden gäller för, till exempel 1 vecka, 1 månad, 3 månader eller 1 år.
  • Presentkortet kan användas när som helst, men vi rekommenderar dig att inte vänta för länge för att lösa in koden till ditt konto. Om du väntar i mer än 1 år med att använda koden, så kan vissa saker som du normalt sätt skulle ha fått inte läggas till på ditt konto.

Om du behöver ytterligare hjälp så kan du kontakta oss här.