Hur ger jag VIP till andra MovieStars?

Har du någonsin önskat att du kunde ge bort mer än bara kläder, möbler, hår med mera på MovieStarPlanet? Då har vi en nyhet till dig! Vi har nyligen gjort en super cool uppdatering och vi är i extas över att dela den med dig.

Om du köper ett Diamant StarCoins Paket eller 1 års Star VIP paket, så får du ett presentkort med 1 veckas gratis VIP som du kan ge bort till en vän!

Så hur gör du för att dela VIP med en annan movie star? Här visar vi dig alla steg du måste ta på websidan - scrolla ner för att se hur du ger VIP på MovieStarPlanet appen.

När du en gång slutfört ett köp av Diamond StarCoings Paketet och du ser en pop-up innehållandes dina nya unika saker, kommer du också att upptäcka något nytt - VIP kupongen.

Viktigt: VIP kupongen är inte ett Presentkort som skickas till din mail.

Det är en sak i spelet precis som vilken vara som helst som du kan ge bort.

Du måste inte vara vän med den movie star som du vill ge VIP till. Du kan ge gåvan från var som helst i spelet genom att klicka på deras användare. Om du är vän med movie staren, kan du också göra det från din vänlista.

Klicka på deras profil, klicka sedan på "Ge Gåva".

När du klickat på "Ge Gåva", dyker en box upp innehållandes alla dina saker. Var uppmärksam på att sakerna är sorterade på äldst först. Klicka på pilarna för att bläddra till dina nyaste saker.

När du ser den blänkande VIP kupongen så har du hittat till rätt sida.

Klicka på den och den blir markerad. Klicka sedan på "Ge Gåva".

Din vän kommer bli notifierad att en ny gåva är på väg.

För att se VIP gåvor som du fått, klicka på "Min Profil" och sedan "Gåvor".

Vänta... Det finns inga nya gåvor där! Det är för att VIP kupongerna har sin egen lista. Klicka på VIP Gåvor på sidan till höger.

Här ser du bara VIP kuponger som du har fått från andra spelare. Klicka på VIP Gåvor-loggan för att öppna sidan.

Nu ser du tre alternativ:

• Hämta - Aktivera ditt nya VIP direkt.
  • Skicka Tillbaka - Ge tillbaka  VIP kupongen till användaren som skickade den till dig.
  • Behåll - gör inget just nu. VIP blir inte aktiverad, vilket betyder att du kan aktivera den på ett senare datum, eller skicka tillbaka den om du vill.

Hur som helst, när du en gång hämtat hem VIP så kan du inte skicka tillbaka kupongen för att ångra nedladdningen.

Grattis! Du har nu laddat ner ditt VIP och kan nu njuta av de enorma fördelar som ett VIP medlemskap ger under en hel vecka. Försäkra dig om att ge din vän ett stort tack (kanske också en Autograf...?)

Fame och StarCoins i din Spargris blir tillgängliga, precis som andra VIP-exklusiva funktioner.

Om du spelar på MovieStarPlanet appen och du har köpt ett Diamond StarCoins Paket, var vänlig välj en vän som du vill ge VIP till:

Klicka på deras namn eller gå till deras Profil. Sen behöver du bara klicka på "Ge Gåva":

På appen, kommer du hitta ditt VIP kvitto under "VIP Gåvor", längst upp till höger:

Klicka på "Välj" för att bekräfta ditt val.

Känn dig fri att skriva ett schysst meddelande till den som får gåvan. Klicka på "Skicka" och det är klart!

När din vän loggar in, kommer den hitta gåvan genom att klicka på "Fame & Framgång" och sen "Mina Gåvor":

Klicka på VIP gåvor för att se alla VIP kvitton:

Klicka på det skimrande paketet för att öppna det:

Bekräfta, och du är klar!