Vad är Animationer?

Skådespeleri handlar helt och hållet om kroppsspråk. För att bli en framgångsrik movie star, ska du använda animationer för att uttrycka alla känslor.

Animationerna används mest i Filmer och ArtBooks, men du kan också använda dina animationer under tiden du skriver statusuppdateringar, i ett Chattrum eller till och med när du besöker en väns Rum.

Lyckligtvis har vi massor med olika animationer. Du hittar dem i Animationsshoppen i Shopping distriktet.

Här hittar du animationer som gör din movie star dansa, hoppa, dricka té, måla, spela fotboll och mycket, mycket mer.

Vissa saker är exklusiva för VIP och kan bara köpas för Diamonds.

När du en gång valt en animation, så kommer den att spelas upp i förhandsgranskningen på höger sida:

Om du vill köpa den, klickar du bara på den rosa "Köp"-knappen nere i höger hörn:

Hittar du inte animationen du letar efter? Prova att surfa genom alla olika kategorier för att hitta den snabbare.

På vänster sida kan du sortera animationerna så här:

• Nya: där du hittar dem nyaste sakerna
  • Toppen: där du hittar de populäraste sakerna just nu
  • Vänner: där du hittar saker som dina vänner nyss köpt

På höger sida kan du sortera animationerna så här:

• Djur & Husdjur
  • Fest & Mode
  • Sportigt
  • Vild & Galen
  • Kärlek & Känslor
  • Basic
  • Skådespeleri & Dans
  • Poser
  • Kul & Cool
  • Slåss

Animation shoppen är också tillgänglig i vår app. För att komma åt den, klicka på "Shopping" och "Animationer".

Vi ses i shoppen!