Vad är Chattrum?

Vill du ha nya vänner? Vill du ha en speciell plats där du kan chatta med andra movie stars? Om du vill det, testa att besöka ett av våra chattrum.

Vi har 8 olika chattrum:

• Café
  • Biograf
  • Beach
  • Galleria
  • Skate Park
  • VIP Klubb (endast för VIP-medlemmar)
  • Husdjurs park (Har du ett Husdjur? Ta det på en promenad!)
  • Vecko Tema chattrummet

Skriv i det vita fältet för att chatta med andra movie stars. När du skickar ditt meddelande så kommer en liten pratbubbla dyka upp. Alla movie stars kan se vad du skriver.

När du kommit in i ett chattrum placeras du i ett random "rum" med andra movie stars.

Du kan byta till ett annat "rum" inuti samma typ av chattrum. Brevid rummet så visar ett nummer hur många movie stars som chattar i det just där och då.

För att gå med i ett chattrum i MovieStarPlanet appen, välj fliken "Chatt" och välj därefter chattrum:

I chattrummet kan du välja animationer och ansiktsuttryck för att göra dina meddelanden ännu mer personliga. Öppna chattrummet på en mobil för att se hur man gör.

Vi hoppas att du kommer ha roligt när du chattar.