Hur får jag gratis VIP?

MovieStarPlanet är ett kul spel som vi vill att du kan dra full nytta av. Vi vet att det är frestande att testa alla trick som andra movie stars har för att bli VIP gratis. Men det är dags att slå hål på dem ryktena en gång för alla.

Det är enkelt: du kan bara bli VIP gratis genom att vinna vecko Tävlingar i Filmstaden.

Du kan ej bli VIP genom att ändra ditt lösenord eller din e-mailadress.

Du kan ej bli VIP genom att dela ditt konto med en annan movie star som påstår att den kan göra dig till VIP.

Du kan ej bli VIP genom att använda webbsidor som lovar VIP om du ger dem ditt användarnamn och lösenord.

Du kan ej bli VIP genom att registrera dig på webbsidor som lovar VIP som belöning för att du laddar ner något till din enhet.

Du kan ej bli VIP genom att använda någon form at extern programvara för att ändra din movie star.

Så många movie stars har försökt bli VIP gratis genom att använda metoderna vi skriver om här ovan. Vi vill att du ska veta att ingen har lyckats.

Vi vill att du ska tänka på att alla movie stars på MovieStarPlanet har blivit VIP genom att köpa ett av våra VIP Paket eller genom att vinna Vecko Tävlingar. Alla som hävdar att dem blivit VIP gratis genom att göra något annat... tja, dem berättar inte sanningen och ska bli rapporterade!

Var vänlig kom ihåg att om du följer en annan movie stars råd om hur du blir VIP gratis, så kan du förlora ditt konto permanent. Vi vill absolut inte att det här ska hända dig och råder dig att du läser den här artikeln, så att du aldrig förlorar ditt konto och kan njuta av MovieStarPlanet en lång tid framöver.