× Info! Du kommer att uppleva några problem i våra spel under de kommande veckorna på grund av nödvändiga justeringar och uppdateringar. Läs mer om det (här)!

Jag har problem med MovieStarPlanet appen - vad kan jag göra?

Du behöver installera MovieStarPlanet appen för att spela MovieStarPlanet på en smartphone eller surfplatta. Du kan hitta appen i App Store eller Google Play Store.

Har du problem med att installera MovieStarPlanet appen?

Var vänlig kom ihåg att inte alla smartphones och surfplattor stödjer MovieStarPlanet appen. Om du inte kan ladda ner och installera appen, så stödjer tyvärr inte din enhet appen.

Har du problem med att uppdatera MovieStarPlanet appen?

Testa följande steg:

• Radera MovieStarPlanet appen från din smartphone eller surfplatta - oroa dig inte, ditt konto kommer vara tryggt och säkert när du väl loggar in igen.
  • Om det behövs, så uppdatera din enhet till den senaste versionen av iOS eller Android
  • Installera MovieStarPlanet appen igen

Försäkra dig också om att du använder en enhet som kan köra appen. När spelet är fullt, så kommer äldre enheter inte kunna hänga med i vad som sker.