× Info! Du kommer att uppleva några problem i våra spel under de kommande veckorna på grund av nödvändiga justeringar och uppdateringar. Läs mer om det (här)!

Hur bytar man saker?

Visste du om att du kan byta saker med andra movie stars på MovieStarPlanet? Det betyder att du kan byta en sak som du har mot en annan som en en annan movie star bytar med dig. Det är jätte enkelt.

För att börja byta saker klickar du först på movie staren du vill byta med och sedan på "Byt":

Ett litet fönster kommer att hoppa upp med alla saker som du just nu äger:

Välj saken som du vill byta och klicka sedan på den lila "Byt"-knappen i nedre höger hörn.

En byt-förfrågan kommer att skickas till den movie star du valt. Allt du behöver göra nu är att vänta och se vad de erbjuder tillbaka.

För att se om någon vill byta saker med dig går du till din Profil och klickar på "Mina Byten" fliken.

Fliken "Nya byten" visar dig alla nya bytes förfrågningar som movie stars skickat till dig. För att hantera en bytes förfrågan klickar du bara på de blå-gröna pilarna:

Du kommer att kunna välja den saken du vill byta med mot den saken som du håller på att få.

Välj saken som du vill byta med och när du är redo klickar du på den lila "Byt" ikonen i nedre höger hörn.

När den andra movie staren accepterar saken du valt är allt klart! Du har nu bytat saker och kan se dem på ditt konto.

Du kan bara byta saker när du spelar på en dator.