Vad är Gåvor?

Vi alla tycker om att få presenter. Visste du att du kan ge gåvor till andra movie stars? Det är ett snällt sätt att låta någon veta att du uppskattar dem på.

Om du vill ge en annan movie star en gåva under tiden som du spelar på en dator, klickar du bara på movie starens Profil och väljer "Ge Present":

Välj sedan saken du vill ge till den movie staren:

När du en gång valt saken som du vill ge bort, klickar du på "Ge Present"-knappen i nedre höger hörn:

Det var allt! Movie staren som du valt kommer att se din gåva i deras Presentlogg i Profilen. Det är samma plats du går till när andra movie stars gett dig gåvor också. Klicka bara på "Mina Presenter" fliken i din Profil:

Här hittar du och öppnar alla presenter som andra movie stars har gett dig. Klicka bara på de färgglada presenterna du ser i "Nya presenter" kategorin:

Du kan gå genom alla gåvor (som du gett och som du fått) genom att byta till "Mottagen" eller "Bortgiven" fliken. Du kan också kolla hur många saker du har i din Önskelista.

You can go through all gifts (given and received) by switching to the “Received” or “Given” tabs, and you can check how many items you have on your Wishlist.

För att göra det ännu coolare så är Present funktionen också tillgänglig i vår app! För att hitta den i appen, väljer du "Fame & Framgång" sedan "Mina Presenter":

För att ge någon en gåva i appen klickar du på den lila presentikonen i övre höger hörn, väljer en vän, och sedan den sak till vill ge till din vän.

Det finns många coola saker i våra Shoppar som du kan ge till din vän som gåva. Överraska polaren!