Vad är Design Studio?

Gillar du mode? Drömmer du om att bli en trendsetter? Gillar du att skapa nya outfits? Om du gör det, så måste du besöka vår Design Studion!

Design Studion är som en konstworkshop för modeskapare. Du kan nå den genom Filmstaden genom att klicka på "Design Studio":

För att börja skapa dina egna unika kläder, klicka på "Designa Kläder"-knappen med den vita t-shirten:

Du kommer hitta massor med olika alternativ till att skapa din egnen unika design med. Du kan byta färg och mönster, lägga till coola dekorationer och till och med rotera dem och ändra storlek.

Så klart så kan du köpa dina egna designs och ha dem på dig.

När du är redo att spara din design, så klickar du på den blåa knappen i nedre höger hörn:
  för att döpa din nya design och spara den.

Om du vill ha den på dig, klickar du på din nya design och köper den genom att klicka på "Köp"-knappen.

Nu kan du bära kläderna du skapat och andra movie stars kan köpa dina kläder direkt från Design Studio Galleriet. Glöm bara inte att skapa många kopior så att dem kan säljas till många movie stars. På det här viset kan du bli väldigt känd som mode designer. Är inte det häftigt?

Du kan köpa andra spelares designs genom att gå till "Toppen" fliken med den gula stjärnan och klicka på "Köp" knappen. Detta är också samma plats som du kan bli inspirerad och se vad andra movie stars har på sig nu för tiden.