× Info! Du kommer att uppleva några problem i våra spel under de kommande veckorna på grund av nödvändiga justeringar och uppdateringar. Läs mer om det (här)!

Hur uppgraderar jag ett befintligt VIP-medlemskap?

Om du har ett aktivt VIP-medlemskap (Vanlig/Elite) så kan du enkelt uppgradera till nästa nivå av VIP (Elite/Star) genom att betala mellanskillnaden mellan de två paketen. När du en gång genomfört betalningen, blir dina återstående VIP dagar Elite eller Star, beroende på vad du väljer.

Eftersom Star VIP är den högst rankade VIP, kan ej Star VIP-användare uppgradera sig.

Priset kommer automatiskt att räknas ut för dig, och summan beror på hur många VIP dagar du har kvar och vilket paket du från första början har.

Du uppgraderar ditt VIP-medlemskap genom att klicka på VIP loggan - eller på StarCoins/Diamonds ikonen som finns överallt i spelet. Klicka på "VIP uppgradering!" i produktlistan.

Det går just nu bara att uppgradera ditt VIP-medlemskap på webben, och inte i MovieStarPlanet Appen.

MovieStarPlanet håller på att ändra sina betalningstjänster.
Detta innebär tyvärr att vi inte kan erbjuda vissa köpalternativ medan arbetet pågår.

Ett av dessa alternativ är VIP-uppgraderingarna.
Du kan exempelvis inte uppgradera ditt vanliga VIP-medlemskap till Star VIP.

Du kan dock vänta tills ditt nuvarande VIP-medlemskap har gått ut och därefter köpa Star VIP.

Vi meddelar när funktionen är tillbaka och när det finns fler köpalternativ.

Om du behöver mer hjälp kan du kontakta oss här