Hur tjänar jag StarCoins?

StarCoins är valutan på MovieStarPlanet. Alla movie stars kan tjäna StarCoins.

Du kan till exempel snurra på Lyckohjulet en gång per dag. Du kan titta på annonser, samla Gåvor som spawnar dagligen (så glöm inte att logga in och öppna dem), och mycket, mycket mer.

Klicka på StarCoins-loggan längst upp för en guide på hur du tjänar StarCoins.

Du kan också tjäna StarCoins om du vinner en av våra Vecko Tävlingar.

Om du behöver mer hjälp kan du kontakta oss här