Varför saknas min VIP?

Tack för att du köper VIP-medlemskap.

Vi vet att det är jättespännande att bli VIP. Men tyvärr kan det dröja ett par dagar för köpt produkt att visa sig på ditt MovieStarPlanet-konto. Allt beror på leverantören.

Om du har använt ett PaySafeCard, kan din betalning ta upp till ett antal bankdagar att godkänna. Om du inte fått din produkt inom 7 dagar från och med dagen du beställt den och gjort överföringen, ber vi dig kontakta oss på Support för att få mer information.

Om du använt BOKU och inte ännu fått din produkt, var vänlig kontakta BOKU support genom att klicka här - därefter bekräftar dem transaktionen med oss. Produkten överförs inom 24 timmar.

Om du använt ett annat betalsätt (iTunes/Google/Övrigt) och ännu inte fått din produkt, ber vi dig kontakta vår Support direkt.

Var vänlig kom ihåg att bifoga följande information:

• Namnet på den movie star du gjort köpet för
  • Transaktionsnumret du fått i slutet av inköpsförsöket